2777
2789
عنوان

بلد نیستم شیک باشم

120 بازدید | 7 پست

ما پولدار نبودیم

پولدارهم خیلی کن دیدیم

مولا رفتیم چیزی بخوریم من رژم پاک شده بود طرف نگاه میکرد من نمیدونستم باید چی کار کنم

چه جوری شیک باشم خودم نیاشم 

مثلا رفتیم هتل کرون شام من کیفمو داخل ماشین گذاشتم ولی طرف کیف چرم ۱۰میلیونیشو باخودش اورد کارتشو از اون تو در اورد یا مثلا دستمال برداشت گذاشت زیر کوشیش من گوشیمو گذاشتم رو میز خالی خالی😂😂😂طرف کلا کشورهارو رفته من اصلا بلد نیستم پولداری رفتار کنم

طرف چیکارته؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه تو اسم فامیل اسم غذا رو با خ نیستم خربزه با نون پنیر بقیه نوشته بودن خاویار.

ذهنمون پولدار نبست😉😁😁😅🤣😂🤪🤪😝

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

من داییام خیلی پولدارن و چندین کشور خارجی 

همش در رفتو امدن 

ولی خیلی راحتو خاکین فرقی بین فقیرو غنی نمیبینن 

و مثل ما رفتار میکنن 

انقد رفتارشون عادیه ک شوهر من عاشق داییامه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``