2777
2789
عنوان

کیا تا حالا از بانک ملی وام گرفتن

3435 بازدید | 12 پست

بانک ملی یه طرح اعتبار گذاشته بود 

پول میزاشتی به اندازه اون پول دو سه ماه دیگه بهت وام میدادن 

الان میگه بودجه نداریم😐 من چند ماهه گردش حساب چند صد میلیونی دارم اونجا میتونستم باهاش دلار بخرم سود کنم 

گذاشتم تو اون بانک به هوای وام که میگن نداریم😐 

چیکار میشه کرد

بودجه میدن یا بزارم یه بانک خصوصی؟

عه

بانک ملی همین چند روز پیش پیامک داد ۵۰۰ میلیون وام غیرحضوری بدون ضامن   

یه پرس و جو بکن حتما

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

عهبانک ملی همین چند روز پیش پیامک داد ۵۰۰ میلیون وام غیرحضوری بدون ضامن یه پرس و جو بکن حتما

آره به منم همون پیامکه اومده ولی الان میگه بودجه نداریم😐 همه جا بستس کجا برم آخه موند واسه شنبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقا .با رئیس بانک صحبت نکردی ؟ 

خوب که تند و تند پیامک ارسال میکنن به ملت نمیتونن بگن نمیتونیم وام بدیم یا طرحمون عوض شده 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
آره به منم همون پیامکه اومده ولی الان میگه بودجه نداریم😐 همه جا بستس کجا برم آخه موند واسه شنبه

کاش همین پولو میذاشتی بانک رسالت

اونا همیشه وام میدن از روی امتیاز حساب

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بله دقیقا .با رئیس بانک صحبت نکردی ؟ خوب که تند و تند پیامک ارسال میکنن به ملت نمیتونن بگن نمیتونیم ...

آدم فکر میکنه میتونه رو حرفشون حساب باز کنه 

چوپون دروغ گو ان من ۴۰۰ میلیون گذاشتم بانک حدود یه ماهه اینا نتونستن لاقل با پول خودم برام ۱۰۰ جور کنن بدن؟ 

نه بانکا تعطیله باید شنبه برم 

آدم فکر میکنه میتونه رو حرفشون حساب باز کنه چوپون دروغ گو ان من ۴۰۰ میلیون گذاشتم بانک حدود یه ماهه ...

کلا میگن دیگه با معدل حساب قبلی وام نمیدیم یعنی پول مردم رو نگه داشته بودن باهاش کاسبی کردن و الان طرح رو عوض کردن و طرح شایان رو آوردن .اینجا رئیس بانک میگه سر خودمم کلاه رفته😒😐

دیر نشده که درمیارم پولمو از بانکشون دیگه قرون هم نمیزارم براشون اونجا بمونه

رسالت هم پدرتو در میاره تا یه وام بده

کلا میگن دیگه با معدل حساب قبلی وام نمیدیم یعنی پول مردم رو نگه داشته بودن باهاش کاسبی کردن و الان ط ...

دیگه یه میلیون هم نمیزارم تو بانکشون قشنگ حساب خودشونو خراب کردن 

جدی طرح اعتبار ملی حذف شد؟

دیگه یه میلیون هم نمیزارم تو بانکشون قشنگ حساب خودشونو خراب کردن جدی طرح اعتبار ملی حذف شد؟

ما سالهاست اونجا حساب داشتیم رفتیم وام بگیریم گفتن تا الان هرچی حسابتون کار کرده دیگه به حساب نمیاد باید حساب جدید باز کنید به اسم طرح شایان . 

ما سالهاست اونجا حساب داشتیم رفتیم وام بگیریم گفتن تا الان هرچی حسابتون کار کرده دیگه به حساب نمیاد ...

منم حساب دارم امروزم زنگ زدم یه تلفن گویا گفت بودجه کمه و این طرح هنوز سرجاشه بودجه بیاد دوباره میاد تو بام 

اصلا اعصابم خیلی خورد شده