2777
2789

کسی اخیرا دوباره کرونا گرفته؟ خواهرم یک هفته ست سرماخوردگی داشت الان بهتره اما نه بو میفهمه نه مزه...

میگه درکم نمیکنید خیلی حال روحیش بده

کسی اینجور بوده؟ چکار کردید بهتر شده؟ 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

همکار من و کل خانوادش گرفتن. یه هفته اس داغونن با همین علائمی که میگی و تب و لرز و ضعف شدید

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک ماهه مریضمالبته طعم و بو سرجاش هست ولی تب لرز گلودرد بدن درد ضعف جسمانی اسهال ناااااااابود شدم

خودتو تقویت کن گلم این ویروس برگشته دوباره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
ممنون گلمحتما نابود شدم نابود گرفته بودم خوب شدم دوباره گرفتم

منم خودم گرفتم پنج روزه تقریبا اوکی شدم ولی خب ضعفش میمونه. اما الان خیلی نگران خواهرمم حال روحیش خیلی بد شده میگه اصلا بو و مزه نمیفهمم

منم خودم گرفتم پنج روزه تقریبا اوکی شدم ولی خب ضعفش میمونه. اما الان خیلی نگران خواهرمم حال روحیش خی ...

بهش دلداری بدید 

عوارض دارو هم هست 

الان دهنم مزه همه چی میده 

تلخ شور شیرین یه چیز افتضاحی 

ببریدش متخصص گوش و حلق و بینی 

منم گرفتم

شما هم بویایی چشایی نداری؟

من سال ۹۹ که کرونا گرفتم بویاییمو ازدست دادم واقعا درکش میکنم

لاغر شده بودم از بی اشتهایی

بویایی خب خیلی توی اشتها توی حال روحی تاثیرداره

یکسال و نیم بعدش برگشت اما مثل قبل نیست ولی به همین یه ذره بویایی ضعیف هم راضی ام😄

من سال ۹۹ که کرونا گرفتم بویاییمو ازدست دادم واقعا درکش میکنملاغر شده بودم از بی اشتهاییبویایی خب خی ...

وای خدا یک سال و نیم؟؟؟ 

سلام من ازت ممنونم بابت اینکه همه‌ی اتباع رو با چوب فحش و تحقیر و توهین نمی‌زنی تو نمونه ای از انسان واقعی هستی ،،من متولد ایرانم و بچه هام نابغه شناخته شدن و در استان تهران مقام آوردن اما ،😓😓😓🥺 این پیامها توهین آمیز تو تاپیک ها رو میبینم افسردگی حاد گرفتم اینا که به همه ی اتباع توهین میکنند رو به خدا میسپارم فردای قیامت ازشون شکایت میکنم اگر حق داشتن که هیچ ،،وگرنه ازشون نخواهم گذشت من آدمی هستم که آزارم حتا به مورچه ای نرسیده اما الان از نظر روحی در فشار زیادی قرارگرفتم 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍