2777
2789
عنوان

بنظرتون شب بیداری ضرر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 54 پست
دورت بگردم کهعی والا ما برا بقیه غیر قابل درکیم ن جالبتازه بگم ک ی سری موقع ها خیالپردازی دارم بعد ت ...

دختررر میتونی نویسنده شی

من قوه ی تخیلم خیلی وقته از کار افتاده یعنی زیاد نمیتونم رویا پردازی کنم..

اینکه برای مسیر آیندت رویا پردازی کنی وبهش باور داشته باشی حتما میرسی بهش

سنسنسنسسننططدژدسددسسنسمسس جدییییی😭😭😭باید حتما سرچ کنم مرسی از نظرتواقعا عذاب روح گرفتم باخوندن نظ ...

خواهش می کنم .ببین عزیزم انسان های جغد شب یه نظریه ی ثابت شده هست . ما دو گروه انسان داریم اصطلاحا :چکاوک صبح و جغد شب . سرچ کن "مقالات درباره ی انسان های جغد شب "

یک نمونه از مقاله :

https://bookapo.com/mag/lifestyle/night-owl-vs-early-bird/

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختررر میتونی نویسنده شیمن قوه ی تخیلم خیلی وقته از کار افتاده یعنی زیاد نمیتونم رویا پردازی کنم..ای ...

مبنویسم اتفاقا..

خ شدیده من حس میکنم خودمم دارم مث شخصیتای رمان میشم🤣

همین افسردم کرده تصور میکنم‌ولی زندگی عادی ب خاطر همین افسردگیم قدم از قدم سخت برمیدارم

🩹💚I'm healing 

مبنویسم اتفاقا..خ شدیده من حس میکنم خودمم دارم مث شخصیتای رمان میشم🤣همین افسردم کرده تصور میکنم‌ولی ...

عیجاانم🥲

حتما درمان کن افسردگیتوو‌

منم گذروندم میدونم خیلی سخته😭🫂

خواهش می کنم .ببین عزیزم انسان های جغد شب یه نظریه ی ثابت شده هست . ما دو گروه انسان داریم اصطلاحا : ...

یه دنیا ممنون🥺💕

خوندمش خیلی امیدوارم کرد

ولی این تجربه هایی که بقیه میگن از شب بیداری ودچار عوارض شدن دلیلش چیه؟

کلا این مقاله برای سطح انرژی گفت و بشدت قبول دارم

متوجه نشدم عملکرد مغز این دوتا گروه باهم فرق میکنه؟ 

یه دنیا ممنون🥺💕خوندمش خیلی امیدوارم کردولی این تجربه هایی که بقیه میگن از شب بیداری ودچار عوارض شد ...

خواهش می کنم گلم 🌸❤️

خب ببین بدن اون ها از نظر فیزیولوژیکی جغد شب نیست بلکه بر اثر استرس و فکر و خیال و افسردگی و از یه زمانی به بعد معمولا اینجوری شدن . ولی من به شخصه تقریبا مطمئنم که فیزیولوژیکم جغد شبه. چون یادم میاد از دوران مهدکودک اصلا صبح ها انرژی نداشتم و به سختی بیدارم میکردن برای رفتن به مهدکودک و این روند ادامه داشت تا بعد دیپلم و... یعنی من از خردسالی اینجوری بودم و هر وقت به اجبار صبح زود بیدار بودم با اینکه حتی شب به زور زود خوابیده بودم ولی کسل بودم بی‌حال بودم منگ بودم حالت تهوع داشتم و.... 

ولی برعکس ظهر ها و بعد از ظهرها انرژی دارم. من خودم روانشناسی خوندم و یک استادی داشتیم دقیقا همینطور بود و اون اولین بار نظریه ی جغد شب رو برامون توضیح داد ‌.

بله عملکرد مغز از نظر زمانی بین این دو گروه فرق داره . معمولا هم ارثی هست .مثلا من بابام هم جغد شب هست که به من ارث رسیده 😃

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

منبع علمی دارید ازش؟😭من هیچی پیدا نکردم ازش

در کل وقتی دکتر پوست میرم همیشه بهم میگه باید خوابتو درست کنی 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ساعت خواب من تا ۷ صبح بیدارم ۷ میخوابم تا ۲ بعد ازظهر🙃

سلام بچه ها من دقیقا اینجوری شدم دوماهه که شب تاصبح ساعت ۷ ۸ صبح بیدارم صبح میخوابم تا غروب از بعد عملم و بیهوشی اینجوری شدم شما ت نیستید خوابتوحو تنظیم کنید؟