2777
2789
عنوان

بنظرتون شب بیداری ضرر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا ینی ی کارایی رفتم موهای تا کمرمو در یک حرکت زدمکمد دیواری نویِ نو رو روش نقاشی کردمب کسی ک نبای ...

وااای دختررر چقد درکت میکنم😭😂

مخصوصا تکست دادنای بی جا رو😭

چی هست مثلا این افکار ؟

افکاره فقط ترس نداره😂

جدا ولی شبا ذهن شفاف تره صدای اطراف کمتره وهمچی آرومه..

از اونطرفم میتونه دلیل افسردگی باشه 

افسردگی یکی از دلایلش فکر وهوش زیاده

مرسییی از نظرت🥺💕منبعشو میدونی بهم بگی؟لنتی من از صبحا خوشم نمیاد دلم میخواد بخوابمولی آرامشو شب نی ...

عزیزم سرچ کن جغد شب .بدن یک سری آدم ها اینطوری تنظیم شده که بهشون میگن جغد شب . و بدن این افراد و مغزشون اصلا صبح ها کارایی نداره بلکه از عصر به بعد و شب ها کارایی داره و سیستم خوابشون هم از صبح شروع میشه و مشکلی نداره فقط باید ۸ ساعت خواب رو داشته باشند و هم از نظر فیزیولوژیکی هم روانشناسی مقالات داریم در این مورد 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

عزیزم سرچ کن جغد شب .بدن یک سری آدم ها اینطوری تنظیم شده که بهشون میگن جغد شب . و بدن این افراد و مغ ...

سنسنسنسسننططدژدسددسسنسمسس جدییییی😭😭😭

باید حتما سرچ کنم مرسی از نظرت

واقعا عذاب روح گرفتم باخوندن نظرات بقیه

داری جلبم میکنی چه جالبی عزیزم

دورت بگردم ک

هعی والا ما برا بقیه غیر قابل درکیم ن جالب

تازه بگم ک ی سری موقع ها خیالپردازی دارم بعد تو همون خیالپردازی ی اتفاق خنده دار میوفته بعد ب خودم میام تک و تنها تو اتاقم دارم جر میخورم از خنده

رفیقم بم میگ آنشرلی با موهای فندقی🤣

اینم بگم آن نرمال نیستما بخدا فقط ی خرده قوه تخیل بالایی دارم🥲

🩹💚I'm healing 

عزیزم تو قرآنم میگه که خواب رابرای شب قرار دادیم

کلی دلیل علمی و منطقی پشت خواب شبه

سیستم بدن انسان اینجوری تنظیم شده 

با ایجاد تغییر بدن دچار آسیب میشه

حتی من چندجا شنیدم که شب بیداری روی پوست تاثیر داره 

گودی و سیاهی دورچشم 

بهم خوردن نظم کارهای روزانه

حتی تو زندگی افرادی که حرفه ای وسالم زندگی میکنن سرچ کنید میبینی که خواب شب رو اصولاً رعایت میکنن

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....