2777
2789
عنوان

بیاید بگید چیکار کنم همسرم خیانت می‌کنه بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 52 پست

چجوری شوهر بی لیاقتت دوس داری؟بهت خیانت کرده چجوری میتونی من حتی طاقت اینکه به زنای دیگه بد  نگاه کنه هم ندارم بخدا همیچین مردایی ارزش ندارن حیف تو نیست یا اون بچه معصومت اگه شرایط درست حسابی داری یا خانواده حمایتگر جدا شو مدرکم که داری برو خدا جای حقه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری شوهر بی لیاقتت دوس داری؟بهت خیانت کرده چجوری میتونی من حتی طاقت اینکه به زنای دیگه بد نگاه کن ...

اخه بچم کوچیکه بخدا ب خاطر بچم موندم وگرنه یه لحظه نمیموندم میترسم آسیب ببینه..آخه اسکرین شات ک مدرک نیست می‌تونه بگه من نبودم

اسی آدم عجیبی هستی! چطوری این آدم رو دوست داری؟ به نظرم بیشتر وابسته ای وگرنه بیمار جنسی آدم دوست داشتنی نیست، در هر حال فکر سلامتی خودت و آینده ی بچه ت باش 

چرا به روش نیاری وقتی بحث سلامت جسمی و روحی خودت در میونه؟ 

میترسم شوهرم شر ب پا کنه ...و اینکه میترسم اونا هم بدونن زن و بچه داره بدتر داغون میشم

اونی ک باس بترسه اونه ن تو ،ینی میخواد بگه واس چی دوس دخترامو پروندی😂اصن روش میشه درموردش باهات صحبت کنه..

بعدم اونا بدونن برا چی ت داغون میشی ینی الان ب چی افتخار میکنی و غرورتو باهاش حفظ کردی!؟

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

اسی آدم عجیبی هستی! چطوری این آدم رو دوست داری؟ به نظرم بیشتر وابسته ای وگرنه بیمار جنسی آدم دوست دا ...

میترسم از همه چی...از بچم از آیندش از تنها موندم از فکر مردم و...خیلی چیزا 

اخه بچم کوچیکه بخدا ب خاطر بچم موندم وگرنه یه لحظه نمیموندم میترسم آسیب ببینه..آخه اسکرین شات ک مدرک ...

درکت میکنم خودمم نوزاد دارم ولی آینده خوبی هم نخواهد داشت بزرگ شدن با همچین پدری.مدرکه شماره هاشون هست مشخصه همینم خوبه

درکت میکنم خودمم نوزاد دارم ولی آینده خوبی هم نخواهد داشت بزرگ شدن با همچین پدری.مدرکه شماره هاشون ه ...

شماره اون دخترا هست دیگه چجوری ثابت کنم این ک چت کرده شوهرمه اخه

اخه بچم کوچیکه بخدا ب خاطر بچم موندم وگرنه یه لحظه نمیموندم میترسم آسیب ببینه..آخه اسکرین شات ک مدرک ...

دوست من شرایط تورو داشت شوهرش از دوران حاملگی خیانت میکرد چند سال جدا شده و ازدواج دوم کرده ولی شوهر ی آدم آس پاس بی آبرو هست

دوست من شرایط تورو داشت شوهرش از دوران حاملگی خیانت میکرد چند سال جدا شده و ازدواج دوم کرده ولی شوهر ...

بچش چی پس؟بخدا من فقط نگران بچمم خب بچه ام مهر پدری میخاد ...و اینکه میترسم بچمو ازم بگیره از این بیشتر میترسم