خیلی داغونم خیلی ...نزدیک یه ماهی میشه که مچشو گرفتم ولی به روش نیاوردم از همه پیاماشونم عکس دارم ..نه یه نفر نه دونفر چنددد نفررررررر با همشونم رابطه داره .توروخدا بگید چیکار کنم خیلی داغونم دارم میمیرم هرشب کارم شده گریه میترسم به روش بیارم ولی گردن نگیره از یه طرفم دوسش دارم بچه کوچیک نه ماهه دارم بخدا بریدم دیگه نمیکشم ....به نظرتون به روش بیارم؟اخه با این وضعیت کلی مریضی جنسی ام میگیرم من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میترسم از همه چی...از بچم از آیندش از تنها موندم از فکر مردم و...خیلی چیزا
آنقدر خودتون رو دست کم نگیرید که نبودن یه نفر باعث به هم ریختن کل زندگیت بشه، مستقل شو بخاطر بچه ت، وقتی از نظر روحی داغونی قطعا بچه ت هم آسیب میبینه و تو محیط خوبی رشد نمیکنه
میترسم از همه چی...از بچم از آیندش از تنها موندم از فکر مردم و...خیلی چیزا
فکرکردی وقتی بچت بزرگ شد و پدرشم روز بروز بدتر میشد و اخرشم فهمید پدرش ب مامانش خیانت میکنه دچار چ ضربه های روحی میشه و چقد ایندش رو تحتالشعاع قرار میده؟