2777
2789
عنوان

بدجور دلم گرفته

70 بازدید | 8 پست

خیلییییییییییییییییییییییییییییییی خیلییییییییییییییییی دلم گرفته خسته شدم 

دلم پر از درده وجودم لبریز شده اینقدر که تو خودم ریختم 

اینقدر که بخوام یه کاری کنم یه جایی برم یه چیزی بخرم مامانم میگه نداااارم وایسا چند روز دیگه اون موقع هم حسش میریزه 

لباس خاصی که ندارم

هزینه کلاس خاصی یا لوازم ارایشی خاصی ندارم جز یه آبرسان و ضدآفتاب که شریکی میزنیم

میرم باشگاه با دو دست لباس کهنه و شلوارای خونگی که نکنه اگر گرفتم فردا بگه پول فلانت هست پول اینت هست پول اونت هست

دلم میلرزه با دوستام یه سفر چند روزه برم که همین الان جلو جلو میگه پول کاروان هست پول جیبی هست و ...

حتی گوشی هم ندارم 

خسته شدم از بیرون زندگی من گل و بلبله هیییییییچ وقت اینقدر به خودکشی فکر نکرده بودم

چکار کنم

بزن ب بیخیالی 

تنها راه دل گرفتگی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من مجرد بودم خونه بابام به امام حسین غذای خوردن پیدا نمیشد مامانم که از نونوای نون میخرید میذاشت ی جای بچه ها نبیبنن برا شب ازشون بمونه من خیلی خاستگار اشغال ‌گوشت داشتم که بابام نمیزاشت میگفت خواهرت جلوته بعد خواهرم بیچاره برااینکه مثلا اون زمان ۵۰۰۰ته جیبش باشه یا غذای خوب بخوره ۲۴ساعت خونه عموم بود کارای زن اون میکرد من خر نفهم خاک برسر نکردم دنبال ی شغل باشم همش میگفتم شوهر کنم اون خرجم کنه شوهر کردم بدتر ریدم الان با دوبچه جوانی که اصلا نکردم از همه چی خودم باید بگذرم بچه هام خوشحال باشن اگر من سعی میکردم ی خیاطی چیزی میکردم الان به خدا وضعم این نبود