2777
2789
عنوان

تب شدید تو رو خدا بیایین نگرانم

65 بازدید | 10 پست

دختر7 سالشه از دیشب تب کرده بی دلیل دیشب کم بود اخرش 38ونیم میشد وخودش قط میشد

امروز زیاد شده هم شربت دادم هم دوتا شیاف 125همزمان با هم گذاشتم تقریبا یک ساعت پیش هنوز تبش 39 نیم هست کسی تجربه داره همش هم سردشه پتو میکشه روش 

شیاف احتمالا کمه براش از لحاظ وزنش مناسب نیست که تبش پایین نمیاد من از ۶ سالگی پسرم طبق تجویز دکتر بهش قرص میدم چون شربت و شیاف اثر نداره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ببریدش دکتر بهتره

چون با شیافم پایین نیومده

گناه داره

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

تاصبح چیکارکنم اخه تا ببرمش دکتر خودمم باردارم اصلا حالم خوب نیست

با آب ولرم دستمال رو خیس کن بذار دور مچ پا کشاله رون زیر بغل روی شکم و روی گلوش آب ولرم فقط سرد بذاری لرز میکنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تاصبح چیکارکنم اخه تا ببرمش دکتر خودمم باردارم اصلا حالم خوب نیست

به درمانگاه شبانه روزی دسترسی ندارید؟!

آخه الانم فقط دکتر عمومی هست که به درد نمی خوره🤦🏻‍♀️

من خودم بچه ندارم منتها برادرم کوچیکه

یه بار که تب کرد، یکی از دوستانمون که دکتر بود، گفتن که دستمال خیس کنید و بزارید روی شکم و کشاله ی رانش

پاشویه گویا تاثیری نداره

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

ممنونم عزیزم

مراقبش باش اگر چهار ساعت دیگه تبش کم نشد بهش قرص بده

اره الان متخصص اطفال نیست

ان شاءالله حالش بهتر بشه

واسش صلوات می فرستم گلم💕💕💕

ممنونم عزیزم

مراقبش باش اگر چهار ساعت دیگه تبش کم نشد بهش قرص بده

گلم دخترت بهتر شد؟!

تبش پایین اومد؟!