2777
2789
عنوان

خارش بدن

403 بازدید | 18 پست

بچه ها مدت یک ماهه بدنم جوشای ریز قرمز میزنه و خارش داره  جوری که شبا نمیتونم بخوابم و حتی یه جاهایی رنگ پوستم تیره تر شده (حالت لک)   و انقد میخاره مجبور میشم هر روز حموم برم. علاوه بر اون خیلی خشک میشه.  کسی تا بحال این مشکلو داشته میدونید ازچیه؟؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم این مشکلو داشتم پارسالم دکتر پوست رفتم و کلی هزینه کردم جوشا رفت ولی باز امسال خارشام‌شروع شد شبی یدونه سیتریزین میخورم الان متوجه شدم الرژی دارم البته الرزی فصلی دارم ها ولی پوستمم درگیرشده. از وقتی سیتریزین میخورم خارشم خیلی بهتر شده من صورت و قفسه سینم خیلی میخاره با گرما بدتر میشم مخصوصا وقتی پای گاز اشپزی میکنم صورتم عرق میکنه خارش میگیره نصف شب درحال خاروندن صورتم از خواب بیدار میشدم خخخ. فلفل رو هم حذف کن از غذاهات فست فود کم بخور

صد در صد کبد چرب هست

ای وای بله کبدم هم چرب هست گرید2 شما هم این تجربو رو داشتین؟    یعنی همه کسایی که کبدشون چربه انقد خارش دارن و هر روز حموم میرن؟  به خدا که من پدرم درومده این مدت 

ای وای بله کبدم هم چرب هست گرید2 شما هم این تجربو رو داشتین؟ یعنی همه کسایی که کبدشون چربه انقد خ ...

حمام کمتربرو صبح ناشتا خاکشیر توآب داغ بخور تانیم ساعت چیزی نخور عسل هم توش بریزی خوبه دکتردارو نداده

من خودم این مشکلو داشتم پارسالم دکتر پوست رفتم و کلی هزینه کردم جوشا رفت ولی باز امسال خارشام‌شروع ش ...

شما هم رو بدنتون جوش قرمز داشتین یا بدنتون تغییر رنگ نداد؟؟  یا هر روز بخواره و وقتی بری حموم خارشش رفع بشه؟؟؟ 

ای وای بله کبدم هم چرب هست گرید2 شما هم این تجربو رو داشتین؟ یعنی همه کسایی که کبدشون چربه انقد خ ...

ولی  من کبدم چرب نیست . ولی اره اونایی ک انزیمای کبدیشون بالاعه خارش هم دارن

شما هم رو بدنتون جوش قرمز داشتین یا بدنتون تغییر رنگ نداد؟؟ یا هر روز بخواره و وقتی بری حموم خارشش ...

براثر خاروندن جوش ریز قرمز میزد بدنم همش دلم میخواست دایم برم حموم . حمومم ک میرفتم پوستم خشک میشد بیشتر میخارید انگار که اصلا حموم نرفتم

حمام کمتربرو صبح ناشتا خاکشیر توآب داغ بخور تانیم ساعت چیزی نخور عسل هم توش بریزی خوبه دکتردارو نداد ...

ولله دکتر پوست فقط رفتم  یه بار گفت حساسیته به بار گفت قارچه فقط یه پماد داد خوب نشدمم.  چشم خیلی ممنون از راهنماییتون عزیزم 

ولله دکتر پوست فقط رفتم یه بار گفت حساسیته به بار گفت قارچه فقط یه پماد داد خوب نشدمم. چشم خیلی مم ...

نه مال کبد چرب هست قرص لیورگل بگیر بخور روزی یه دونه بعدناهار خوب خوب میشی نگران نباش من پنجاه درصد بعدخوردن دارو خوب شدم وحتما کمخونیتو چک کن وکمبود ویتامین دی نمیگم بی مشکله اما خیلیا کبدشون چربه فقط نذاریبوست بشی عذرمیخوام اگه مدفوع به سنگ دستشویی میچسبه کبدت حتماچربه رعایت کن