2777
2789

دوستان من دکتر میرم راضی نیستم بعد مدتی که رها میکنم همون وضعیت میشه ، شنیدم روتین خوبه میخواستم ببینم چه مارک آبرسان و شوینده و... استفاده میکنید ؟

کلا تجربه خودتونو از شفاف و شیشه ای شدن صورتتون بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آب بخورید 

جوونا مخصوصا چون بدنشون اونقدر همچیشون نرمال و عالیه بدون واقعا مصرف چیز خاصی فقط با همون آب خوردنه خوب میشن

هم بدون عوارضه هم بدون هزینه دیگه یه مدت امتحان کنید زیاد بخورین 

عزیزم آب بخورید جوونا مخصوصا چون بدنشون اونقدر همچیشون نرمال و عالیه بدون واقعا مصرف چیز خاصی فقط با ...

آب زیاد میخورم اما صورتم پوستش کدر شده قبلا جوش نمی‌زدم اگرم میزدم لک نمیشد الان خیلی میزنم و فوری لک میشه، نمی‌دونم چون ب سی سالگی رسیدم اینجوری شدم یا نه،چند وقت دیگه نامزدی داداشمه می‌خوام پوستمو شفاف کنم راه حل می‌خوام