سلام من دیروز رفتم سونو دقیقاً هشت هفته ام بود ولی قلب جنین دیده نشد،دکتر برا ده روز دیگه برام سونو نوشت،گفت ده روز صبر کنم باز برم سونو ولی من خیلی نگرانم
کسی بوده هشت هفتگی رفته باشه قلب تشکیل نشده باشه بعدش ولی تشکیل شده باشه؟
راستی من هفته پیش سه روز کمی لک دیدم که خوب شد
الآن باز یه ذره دیدم
الآن چه کنم؟؟؟؟
مولای یا مولای
انت العظیم و انا الحقیر و هل یرحم الاحقیر الی العظیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگران نباش عزیزم قلب بچه داداشم ۹ هفتی تشکیل شد از اول تا آخر بارداری هم لکه بینی داشت زن داداشم الان بچش ۷ ساله هست ماشاالله باهوش و زرنگه فقط استرس نداشته باش و بسپار دست خدا این سونوگرافی ها فقط به ادم استرس میدن که برات از همه چیز بدتره
عزیزم من مامانم سر من که بار دار بودن قلب من تشکیل نمیشده دکتر وقت داد که تشکیل شد بلاخره دراین مورد از خدا بخواه انشالله تشکیل میشه با این استرس تو که خودتو ازبین میبری درمورد لک من از اول بارداری تا بهت بگم چهار ماهو نیم خون ریزی سیاه داشتم شما که لک هست انشالله که قلب تشکیل میشع در مورد لک نگران نباش خیلی ها پریود میشن تو بارداری شما حرص نخور فقط توکل توکل توکل وسلام
تازه اونا هفته۸ میخواستن کورتاژ کنن بابام اجازه نداد داداشم هرچی گفت زنم ال میشه بل میشه بابام گفت حق نداری بچه رو بندازی اگر خودش قلب نداشته باشه نمیمونه که هفته بعدش رفتن دیدن قلب بچه تشکیل شده اتفاقا میگن بچه هایی که قلبشون دیر تشکیل میشه خیلی باهوش تر هستن
سلام عزیزم،منم الان هشت هفتم پر شده ولی دیروز رفتم سونو گفت پنج هفته ،قلب نداره، شیافو آسپرین مصرف م ...
عزیزم متاسفانه اون بار قلب جنین تشکیل نشد ومجبور به سقط شدم خیلی روزای بدی بود ولی الان خداروشکر دخترم تو راهه من 4بار سقط رو تجربه کردم .امیدوارم که برای تو مث من نشه و فقط لقاحت دیر بوده باشه و ان اشاالله دوهفته دیگه صدای قلبشو میشنوی
4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12 خدایا شکرت... در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
معلوم نشد چون ازمایشاتم رو نتونستم کامل بدم که یه دفعه باردارشدم و خدا غافلگیرم کرد
4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12 خدایا شکرت... در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
سلام به همه من امروز رفتم سونو خداروشکر قلب نینیم تشکیل شده بود هرچند هنوز لکه بینی دارم ولی به م ...
سلام خانمی میدونم چند سال گذشته از این تاپیک تو رو خدا اگر کامنت منو خوندی واسم دعا کن من یکبار سقط داشتم الان دوباره حامله شدم رفتم سونو شیش هفته و یک روز بود جنین اما قلب نداشت بعد از دو هفته رفتم هفت هفته و سه روز بود رشد کرده بود اما بازم قلب نداشت فردا میخوام برم واژینال بدم تو رو قسم به روزهای سختی که گذروندی و به اون انتظار واسم دعا کن قلب بچم بتپه فردا دلم شاد شه
سلام عزیزم منم شرایط شمارو دارم.دورز پیش رفتم سکنو ۷ هفته و ۳ روزم بود ولی قلبش تشکیل نشده بود گفت ه ...
سلام عزیزم منم ۷ هفته و ۳روزم بود سونو گفت قلب تشکیل نشده😢
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
عزیزم از دیدن استیکر بارداریت عمیقا خوشحالم خدا حفظش کنه براتون و مایه سربلندی تو هر دو دنیا بشه برا ...
دورت بگردم مرسي از دعای قشنگت بارداری دومم هم به سقط ختم شد اما خداروشکر الان دوباره باردارم و به لطف خدا و دعای همه هفته بیستم هستم خدا واست خوب بخواد مهربون