2777
2789
عنوان

کسی بوده قلب جنینش دیرتر از 8هفتگی تشکیل شده باشه؟بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 15168 بازدید | 90 پست
ان شاالله تشکیل میشه من تو این سایت از یه سری شنیدم که تو نه هفته تشکیل شده قلب نی نیشون, نگران نباش ...

انشالله

خدا از دهنت بشنوه

مولای یا مولای انت العظیم و انا الحقیر و هل یرحم الاحقیر الی العظیم
نگو عزيزم من چهار ماهم بود گفتم قلب جنينتم ايشالا تشكيل ميشه فقط و فقط توكل كن بخدا دكترا به منم ...

عزیزم

خدا حفظش کنها

راضی ام به رضای خودش

انشالله که دعاتون بگیره و نی نی منم سالم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرم اصلا از بارداریم خبر ندارن چی بگم بهشون؟

همین که تا حالا نگفتی کار خوبی کردی.

عزیزم امضاتم یه ایرادی داره یه بار بخونش، جای عظیم و حقیر آخرشو تغییر بده: و هل یرحم العظیم الی الحقیر، آیا بزرگوار به بنده حقیر رحم نمی کند؟

انشالله که رحم میکنه خدا بهت.

سلام من همیشه پادرشوهرم میگه قلب بچه توی۳ماهگی اخرش تشکیل میشه واقعا به حرفش پی بردم خواهرشوهرم رلکس نرفت سونو تا هفته پیشی که۳ماهش شد قلبشم تشکیل شده هی به مامیگه سریع نپرید سونو برا تشکیل قلب.منم زود نمیرم اگه باردارشدم.خیلیا ۱۱هفتگی رفتن تشکیل شده.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
اگه کسی نظر و تجربه ای در این زمینه داره بذاره میام میخونم

عزیزم من شغلم به این موارد بستگی داره.

قصد ناراحت کردنتونم ندارم. من فقط واقعیت و گفتم. الکی دلتون و خوش کنمم . تا ده روز دیگه مشخص میشه.

انشاله که هفتتون و اشتباه کرده دکتر سونوگرافیتون

هر چی که خدا بخواهد همان میشود
همین که تا حالا نگفتی کار خوبی کردی. عزیزم امضاتم یه ایرادی داره یه بار بخونش، جای عظیم و حقیر آخرش ...

ممنون مانی جون

امضام ایرادی نداره عزیزجان معنیش اینه که و آیا رحم میکند بر حقیر جز(مگر،الّا)عظیم؟ 

مربوط به مناجات امام علی(ع) در مسجد کوفه هست

عزیزم من شغلم به این موارد بستگی داره. قصد ناراحت کردنتونم ندارم. من فقط واقعیت و گفتم. الکی دلتون ...

ممنون خانمی

انشالله

سلام من همیشه پادرشوهرم میگه قلب بچه توی۳ماهگی اخرش تشکیل میشه واقعا به حرفش پی بردم خواهرشوهرم رلکس ...

کاش لکه بینی منم قطع بشه تا اون موقع صبر میکنم

سلام.منم شیش ونیم هفتمه ولی قلب نی نیم تشکیل نشده ۱۰ روزدیگ بایدبرم سونوخیلی نگرانم خیلیم نظرکردم شم ...

انشالله سالمه

نگران نباش

زود رفتی سونو

وقت داری هنوز