2777
2789
عنوان

سرطان روده بزرگ

3246 بازدید | 109 پست

کسی خدایی نکرده تو آشناها دیده که خوب شده باشن؟

یا اطلاعاتی دارید راجبش

دو هفتس فهمیدیم بابام تو رودش تومور داره سی تی و سونو کبدش و ریه اش سالمه

پاتولوژیش فردا میاد دکتر برای هفته بعد عمل نوشته

لاغر شده تا غذا میخوره حالش بد میشه

خیلی نگرانم اگه اطلاعاتی راجبش دارید لطفا راهنمایی کنید 😭

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

فکر کنم اگه بدخیم نباشه اون قسمت رو برمیدارن البته خدانکنه  که پدرتون مریض بشه

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم اگه بدخیم نباشه اون قسمت رو برمیدارن البته خدانکنه که پدرتون مریض بشه

تو کلونسکوپی گفتن بدخیمه 

ولی جراحش گفته عمل میکنم 

خیلی میترسم

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

به خدا بسپار خواهرم به امام ها منم براش حتما دعا میکنم به خود جدم کمکش کنه از پسش برمیاد انشالاه هر کسی مریضی روش یه طوریه یکی سخت تر یکی کم تر منم مامانم سرطان داره این دوره رو گذروندیم مامان منو دکترا جوابش کرده بودن امام ها شفاش دادن برگشت بهمون به خدا بسپار فقط تا میتونی سوپ بلدرچین چیزای مقویی سبک بده بهش مهم نیس. بالا میاره تو بهش بده تقویتش به بدنش میره اب میوه های طبیعی مامان من سرطان مغز استخوان داره 

بله دیدم نمیدونم روده ی بزرگ بود یا نه . اما خداروشکر خوب شد . خودتونو برای هر چیزی اماده کنید تا قو ...

خداروشکر 

اول شیمی درمانی شد یا عمل؟

به خدا بسپار خواهرم به امام ها منم براش حتما دعا میکنم به خود جدم کمکش کنه از پسش برمیاد انشالاه هر ...

ممنون عزیزم امیدم اول به خداست 

انشاالله مادر شماهم سلامتیشونو به دست بیارن 

خدا هیچکسو با درد و غم عزیزش امتحان نکنه

ممنون عزیزم امیدم اول به خداست انشاالله مادر شماهم سلامتیشونو به دست بیارن خدا هیچکسو با درد و غم عز ...

فداتشم تو محکم قویی باش روحیه از هر چیزی برای شکست این بیماری واجب تر مهم تره به چشم دیدم