2777
2789
عنوان

پدرشوهرم منو زد😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 78 پست
خوب دیگه بچشو خفه کرده چکار کنه

هرکی باشه ناراحت میشه ولی قبول کن آوم بزرگ بخاطر بچه اش نباید بچه رو بزنه ایشون زده پدرشوهرشم به عنوان پدر اون بچه ناراحت شده زده.شما بودی نمیزدی؟؟؟

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
کارشون اشتباهه .خب پدرشوهرشم پدره غریزه ی پدریش اجازه ی بی تفاوتی رو نمیده شماهم اگه جای پدرشوهرش بو ...

حقیقتا حرف نزنی خیلی بهتره زودم قضاوت نکن پدرشوهرمو اگه داشتی واقعا میفهمیدی چی میگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارشون اشتباهه .خب پدرشوهرشم پدره غریزه ی پدریش اجازه ی بی تفاوتی رو نمیده شماهم اگه جای پدرشوهرش بو ...

پدر شوهرش عین زنا نشسته تو خونه حداقل سبزی پاک کنه انقد واسه یه زن قلدری نکنه... بچه ی دوازده ماهه که تازه داره راه رفتن یاد میگیره با بچه یازده ساله قابل مقایسس؟ 

من پسر عمومو داداشم دعواشون شده بود بچه بودن بعد عموم یه چاقو گذاشت تو جیب پسرش گفت که بیاد داداشمو بزنه... بچه بودن 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

میخوابوندی زیر گوششغلط کرددختر مگه تو لالییی دست نداری؟بقران افت فشار شدم😑

بخدا حرف نمیزنم اصلا حرف نمیزنم و کلی حرف و فحش بارمه بزنم چکار میکنه بعد کلی دعوا ترجیح میدم با همین ادم بیشخصیتی دهن ب دهن نشم حقیقتش

بابا بچهه ۱۰ ۱۱ سالشه بچم ده ماهشه متوجهی چی میگی واقعا پسره بخدا چاق و چلس و بی ادببببب عر وی بگم ب ...

شما چندسالته شماهم کم کم ۱۱ سال از اون بچه بزرگتری من که به پدرشوهرت حق میدم منم بودم کسی که بچمو بزنه دستش رو میشکوندم اونم پدره ناراحت شده شما متوجه ی کار اشتباهت هستی؟؟؟

هرکی باشه ناراحت میشه ولی قبول کن آوم بزرگ بخاطر بچه اش نباید بچه رو بزنه ایشون زده پدرشوهرشم به عنو ...

چرا والا من حتی اجازه نمی‌دم پدرشون سرشون یه داد بزنه چون بنظرم بچه ها خیلی معصومو بی دفاعن

خداییش چند چندی تو

شما وجدانت رو قاضی کن ببین کارت درست بوده بچه رو زدی خب اونم پدره ناراحت شده که بچه اش رو زدی خودتون رو بزارید جای اون پدر همونطور که شما تحمل نکردی بچه ات کتک بخوره اون پدرم تحمل نکرده

زن ۲۰ ساله با بچه ی ۱۰ ساله قابل مقایسه اس؟؟؟

خداییش برادر شوهره هم فشای بدی میده چیکار کنه بنده ی خدا

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

به نظرت اشتباه نکردی بچه رو زدی؟؟آدم بزرگ مگه باید بچه رو بزنه؟مقصر شمایی منم بودم شمارو میزدم تا یا ...

خب همینجور که تو میگی بچه رو زده و اسی رو می‌زدی ،اسی هم دیده بچش رو زده و اونو زده تو که نمیدونی جلوی خودت رو بگیری اینم نمیتونست بگیره 

واقعا بعضیاتون چی توی مختون میگذره حتما باید ساز مخالف بزنید 

من الان نوزده سالمه ده سالم بود کل بچه ها عموهایم رو بزرگ کردم همه از خانمیم تعریف میکردن دیگه ده ساله بچه که نیست بره یه بچه یازده ماهه رو خفه کنه ، واقعا نی نی سایت ، نی نییییی سایته محل تخلیه عقده ها

شیدا 🤍🦋