2777
2789
عنوان

پدرشوهرم منو زد😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 78 پست
میگه بچه هم گرفته اسی رو زده پس بچه نباید تربیت داشته باشه والا اگه من بودم یه بچه بخاد بی ادبی کنه ...

به شما بی ادبی کنه برای تنبیه بزنی یه حرفه بین دعوای دوتا بچه بیفتی یه حرف دیگه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
خب اونم بچه اس درضمن اختلاف سن هردو بچه رو مقایسه کنی همون اندازه یا کمتر از اختلاف سن این خانم و ب ...

وقتی مادرش چیزی بهش نمیگه چه توقعی داره یعنی خودتم بودی بچتو تو اون حالت میدی همینو میگفتی؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت اشتباه نکردی بچه رو زدی؟؟آدم بزرگ مگه باید بچه رو بزنه؟مقصر شمایی منم بودم شمارو میزدم تا یا ...

مادره، غریضه ی مادریش اجازه ی بیتفاوتی بهش نمیده

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

میگه۳ خانواده با هم زندگی میکنن

خوب تعریف نکرده برتدرشوهرش بچه اس با بچه ی این خانم درگیر شده این خانمم برادرشوهرش رو زده کل ماجرا این بوده پدرشوهرم عصبانی شده این خانم رو زده هرکسی از بچه اش دفاع کرده دیگه

خب اونم بچه اس درضمن اختلاف سن هردو بچه رو مقایسه کنی همون اندازه یا کمتر از اختلاف سن این خانم و ب ...

ببین به نظرم آدم اون لحظه اصلا نمیتونه خودشو کنترل کنه حالا هر کی میخواد باشه بزرگ یا کوچیک فرقی نمیکنه وقتی یکی بچتو بزنه یا خفه کنه هر کاری ممکنه اون لحظه انجام بدی

وقتی مادرش چیزی بهش نمیگه چه توقعی داره یعنی خودتم بودی بچتو تو اون حالت میدی همینو میگفتی؟؟؟

بچمو توی این حالت دیدم ولی به خودم اجازه نمیدم بچه ی مردم رو بزنم دوتا بچه باهم درگیر شدن واقعا زشت نیست زن گنده بچه رو بزنه

بخدا دوساله داغون شدم من خودم بچه طلاقم مجردیم بد بود اینم بدتر میکنه بخدا داغونم

از اتاق بیرون نیار بچتو، بهش گوشی بده بازی کنه یا نقاشی کنه نیاد از اتاق بیرون

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

مادره، غریضه ی مادریش اجازه ی بیتفاوتی بهش نمیده

کارشون اشتباهه .خب پدرشوهرشم پدره غریزه ی پدریش اجازه ی بی تفاوتی رو نمیده شماهم اگه جای پدرشوهرش بودین حتما این خانم رو میزدین

بچمو توی این حالت دیدم ولی به خودم اجازه نمیدم بچه ی مردم رو بزنم دوتا بچه باهم درگیر شدن واقعا زشت ...

بابا بچهه ۱۰ ۱۱ سالشه بچم ده ماهشه متوجهی چی میگی واقعا پسره بخدا چاق و چلس و بی ادببببب عر وی بگم بی ادب کم گفتم بخدا ی حرفا و تحقیرایی میکنه دهن ادم باز میمونه 

ببین به نظرم آدم اون لحظه اصلا نمیتونه خودشو کنترل کنه حالا هر کی میخواد باشه بزرگ یا کوچیک فرقی نمی ...

خب نباید از پدرشوهرش ناراحت بشه اونم نتونسته خودش رو کنترل کنه من به پدرشوهرش حق میدم اگه منم بودم طرفی که بچمو زده رو صد درصد میزدم که دیگه جرات نکنه به بچه ی من دست درازی کنه