2777
2789
عنوان

پدرشوهرم منو زد😕

2695 بازدید | 78 پست

ما با هم زندگی میکنیم کلا خونه ۴ خوابه سه تا خانواده ایم با هم...جاری هم هست.هر کدو ی بچه داره مادرشوهرمم بچش از بچه من کوچیکتره هر دو ۱۰_۱۱ ماه دارن پسرم پستونک بچشونو کشید زودی برادر شوهرم ک ۱۰ سالشه پستونک دراورد پسرمم پر حرف کرد تا برم بیام دیدم گرفته با دست بچمو خفه کرده انگشتاش تو گلو پسرمه منم برگشتم حرف بارش کردم و زدمش اینم بگم خودشم منو زد و برادرشوهرم خیلی بی تربیته هرچی حرف بود بم زد اصلا حرفاش مث ادم بزرگاس البته مث باباش فقط چون خاله زنکن هیچ باباش اومد نبود خونه رفته بود گفته بود ثضیع رو گفته بود پسرم بچشونو خفه کرده بزور احیاش کردن ب دروغ این همه اتفاق دم اتاق خودم بود شوهرم اومد خونه ب شوهرم کلی حرف زد ک. زنت بچمونو نباید بزنه حتی اگه بچتونو کشت.شوهرم چیزی نگفت اومد گفت چیشده بش گفتم رفت مستقیم با باباش دعوا کرد چون بااباش داشت غر میزد و خیلی بد دهنی و تحقیر میکرد کلا همیشه همینه ما بخاطر دعوا سر صابون دسشویی ۱ ماهیه حرف باش نمیزنیم ن من ن شوهرم .. کلی دعوا شد من رفتم ببینم چیشده اقا یهو اومد سمت من اینقد زد تو کمرم ک کمرم الان داره میشکنه کلی حرف و فحش و بدبیراه زد کلی نفرین کلی بد حرف زد ک من دارم الان از سردرد میپوکم کسیم ندارم نمیدونم چکار کنم دارم داغون میشم پول نداریم جدا کنیم ازشون برام دعا کنید😓😓😓

شما نباید بچه را بزنی بهش میگفتی دیگه نباید میزدی

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چرا از اول راضی شدی باهاشون زندگی کنی ؟

اونم اینهمه بچه کوچیک وقتی کسی پول نداره اصلا ازدواج نمیکنه دیگه اون دوره که عروس و مادرشوهر باهم زندگی میکردند گذشته

چه زندگی تخمی داری تحمل میکنی انقدر بد بختی و شوهرت انقدر بیشرفه ک جلو پدر غرمساقشو نباید بگیره وای اگ من ننت یا خواهرت بود پارشون میکردم دورت بگردم😭

کاربری دست چند نفره دیدین تاپیکا به هم نمیخوره بدون داستان از این قراره🤚😂
شما نباید بچه را بزنی بهش میگفتی دیگه نباید میزدی

بخدا همیشه بش میگم همیشه اینکار میکنه سر بچم داد میزنه میزنتش ولی حقیقتش دیدن اینکه بچمو خفه کنه سخت بود واسم