2777
2789
عنوان

پدرشوهرم منو زد😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 78 پست

چهار تا اتاق خواب کفاف سه تا خونواده رو میده؟ 

بعد اون برادر شوهرت بچه بود نمیفهمید پدر شوهرت ار بچه هم بچه تره... 

اگه وصعتون میرسه یه جایی اجاره کنین

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت اشتباه نکردی بچه رو زدی؟؟آدم بزرگ مگه باید بچه رو بزنه؟مقصر شمایی منم بودم شمارو میزدم تا یا ...

وا ۱۰ سالشه میخواسته بچه چند ۱۰ ۱۱ ماهه رو خفه کنه بچه ۱۱ ماهه اصلا قاب کتکک خوردنه؟؟؟؟؟

گوه خورد با هفت جد ابادشکون.کشاشغاللللچرا جرشششش ندادیییییوای خفه شدمواییییییی

چکارش کنم بخدا اینقدی حرف زد و فحش های زشتتتتت زشتتتت ها داد ک ابرویی تو کوچه همسایه نموند برام همش حرفای خراب و ... 

دعوای اولش نیست بخدا حتی خستمه جوابش بدم خیلی اشغاله

گوه خورد با هفت جد ابادشکون.کشاشغاللللچرا جرشششش ندادیییییوای خفه شدمواییییییی

چکارش کنم بخدا اینقدی حرف زد و فحش های زشتتتتت زشتتتت ها داد ک ابرویی تو کوچه همسایه نموند برام همش حرفای خراب و ... 

دعوای اولش نیست بخدا حتی خستمه جوابش بدم خیلی اشغاله

بخدا همیشه بش میگم همیشه اینکار میکنه سر بچم داد میزنه میزنتش ولی حقیقتش دیدن اینکه بچمو خفه کنه سخت ...

حق میدم شما هم یک مادری ولی بچه را نزن کار اونم بد بوده مادرش بهش تذکر بده کار درستی نکرده مادرش

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

چقدر سختی میکشی  تو دختر خدا انشاءالله  یه راهی رو برات باز کن راحت شی  

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

به نظرت اشتباه نکردی بچه رو زدی؟؟آدم بزرگ مگه باید بچه رو بزنه؟مقصر شمایی منم بودم شمارو میزدم تا یا ...

میگه بچه هم گرفته اسی رو زده پس بچه نباید تربیت داشته باشه والا اگه من بودم یه بچه بخاد بی ادبی کنه یکبار میزدمش برای همیشه چون پسر یازده ساله عاقله نباید بچه یه ساله رو خفه کنه

چهار تا اتاق خواب کفاف سه تا خونواده رو میده؟ بعد اون برادر شوهرت بچه بود نمیفهمید پدر شوهرت ار بچه ...

بخدا دوساله داغون شدم من خودم بچه طلاقم مجردیم بد بود اینم بدتر میکنه بخدا داغونم

وا ۱۰ سالشه میخواسته بچه چند ۱۰ ۱۱ ماهه رو خفه کنه بچه ۱۱ ماهه اصلا قاب کتکک خوردنه؟؟؟؟؟

خب اونم بچه اس درضمن اختلاف سن هردو بچه رو مقایسه کنی همون اندازه یا کمتر از اختلاف سن این خانم  و برادرشوهرشه.یعنی شما میگی کارش درست بوده؟؟خب میتونست جداکنه بچه هارو بعدم دعواش کنه نه اینکه بچه رو بزنه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.