2777
2789

دوستان مامانم بعضی وقتا یهو درحد یکی دو ساعت تپش قلب و سردرد شدید میگیره بی حال میشه با حالت تهوع میگه حالم بده، فشارشم نرماله (کلا فشار نرمالش پایینه درحد ۹-۱۰ اینا) اکوی قلب هم چند وقت پیش داده بود مشکلی نبود، وقتی اینجوری میشه فقط میگه حالم بده. خودشم نمیدونه چشه! چه دکتری باید بره به نظرتون؟🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میگرن نداره ولی داروی تیرویید میخوره

ببین یه دکتر متخصص غدد ببرش شاید دوز قرص بالاست منم شبا اینطوری میشدم قلبم درد میگرفت و حالم بد بود رو به قبله بودم بعد رفتم یه متخصص دیگه بهم گفت خانم این دوز لووتیروکسینی که بهت داده خیلی بالاست اینا عوارض اوردوزه ممکن بود سکته کنی... منم داروی ایرانی بهم نمیساخت قرص خارجی گرفتم.. قبلش روزی یه دونه قرص بود دکتر دوم بهم هفته ای سه بار نصف قرص داد!! دکتر عارف زاده تو تهران خیلی خوبه فقط خیلی بد وقت میده.. 

واقعا؟ اخه زیر نظر مغز و اعصاب هست ولی نگفته میگرن، ولی یه تعدادی مویرگ های مغزش بستش فکر کنم، ممکن ...

خب اینارو ب دکترش بگه اگه تو حیطه کاری خودش نباشه راهنمایی میکنه که کدوم دکتربره

ببین یه دکتر متخصص غدد ببرش شاید دوز قرص بالاست منم شبا اینطوری میشدم قلبم درد میگرفت و حالم بد بود ...

پس امکان داره بخاطر دارو هم باشه، ممنون عزیزدل حتما بهش میگم اینارو دستت دردنکنه برای راهنماییت

پس امکان داره بخاطر دارو هم باشه، ممنون عزیزدل حتما بهش میگم اینارو دستت دردنکنه برای راهنماییت

یه دکتر عمومی بگو ازمایش چکاپ کامل بنویسه  و یه آزمایش خون کلی بده بعد ببره پیش دکتر غدد. 

یه دکتر عمومی بگو ازمایش چکاپ کامل بنویسه و یه آزمایش خون کلی بده بعد ببره پیش دکتر غدد.

البته جدیدا چند وقت پیش آزمایش داد برد پیش دکتر غدد، ولی بازم من میگم شاید ضعیف شده چون یه ساله داره برای لاغری آمپول مصرف میکنه میگم شاید بخاطر اونه🥲