2777
2789

من داشتم طلاق میگرفتم با شوهرم خیلی مشکل داشتم ک جل نمیشد بعد ک خواستم جداشم گفت بچه رو میگیره منم رفتم پیش سید گفت ستارگان جفت نیس تهش جداییه و....

بعد گفت چیکار برات بکنم گفتم بچم نمیخوام بدم بهش اونم گفت میتونم دعا بنویسم که هرچی گفتی قبول کنه و بچه رو بتونی بگیری ولی گناهش پای خودت.گف دعا تا ۴۰ روز اثر داره و بعد باطل میشه بعد منم قبول کردم و دعارو نوشت بعداز چن وقت شوهرم اومد گریه و ابراز پشیمانی هی میگف منو ببخش منم گفتم تمومه خیلی اصرار کرد گف عوض میشم منم گفتم تنها شانسی ک بهت میدم بریم مشاوره و ما رفتیم مشاوره و شوهرم هرچی میگم قبول میکنه میگه فقط برگرد 

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/

نه بنظرم الان قدر وجودتو فهمیده 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

فقط میتونم بگم طلسم و . ... دعای سیاهه 

آخرتتو نباز

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی هرچیزی ک قبلا تو خوابم نمیدیدم قبول کنه قبول کرد و مشاور گفت برگرد ولی خیلی تو شوکم میگم اگ اثر همون دعا باشه چی؟خانوادم گفتن اگ اینبار باهاش رفتی دیگه نمیای قهر و من استرس داره خفم میکنه 

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/

بزار چهل روز بگذره بعد بگو 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ینی هرچیزی ک قبلا تو خوابم نمیدیدم قبول کنه قبول کرد و مشاور گفت برگرد ولی خیلی تو شوکم میگم اگ اثر ...

شک نکن کار طلسمه چه قد ازت گرفت؟؟

بعد مگه گناه داره که گفته پاب خودت؟؟

لایک نکنید دیگه!