2777
2789
عنوان

خواستگارای به درد نخور

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 37 پست
دیکه منظور از این واضح تر شرایط یه پسر رو گفتمخواهر و مادر نداشته باشه فقط‌خودش باشهخانواده دختر قبو ...

بستگی داره هم به شرایط خود پسر هم شرایط دختر و خانواده ای که خواستگاری کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من این مورد برام پیش نیومده که کسی بیاد پیشنهاد آشنایی بدههمه خواستگارام سنتی ن و اصلا هم برام مه ...

بحث مهم بودن نیست عزیز کسی که قصد ازدواج داره باید تمام راهها رو باز بذاره 

یکی سنتی ازدواج خوب میکنه یکی با دوستی 

اما چیزی که هست اینکه الان به نسبت سنتی مناسب کمتر شده تو شهرای بزرگ چون فرهنگ یه مقدار تغییر کرده

یه مدت دنبال کار هستم ولی هنوز جور نشدهعزیزم اصلااا سخت گیری نمیکنم گفتم از خیلی چیزا می‌گذرم مثلا ب ...

پس اگه قبولشون یعنی بدبخت شدن قبول نکن چون پشیمون میشی انشالله یه بخت خوب گیرت بیاد

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بحث مهم بودن نیست عزیز کسی که قصد ازدواج داره باید تمام راهها رو باز بذاره یکی سنتی ازدواج خوب میکنه ...

خب مدرن به اون صورت تا حالا برام پیش نیومده

دانشگاه میرم بیرون زیاد میرم خیلی مورد پیش اومده خانم ها ازم شماره خواستن بیان خواستگاری برا پسر یا برادرشون

ولی اینکه پسری بهم پیشنهاد بده نه نبوده

جز دو مورد که خیلی داغون بودن

بحث مهم بودن نیست عزیز کسی که قصد ازدواج داره باید تمام راهها رو باز بذاره یکی سنتی ازدواج خوب میکنه ...

خب من حاضرم خودم آشنا بشم ولی با کی  کسی که ازش خوشم بیاد نیس

اگر کسی پیدا بشه که ایده الم باشه و بهم پیشنهاد بده من قطعا وارد رابطه باهاش میشم