2777
2789
عنوان

خواستگارای به درد نخور

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 37 پست
ایرادهاشون خانواده های کم فرهنگ و سطح پایین و بدنامخود پسر دارای شغل نامناسب و کم شخصیت مثلا خواستگا ...

اگه مردی بی پناه باشه یهنی نه خواهر داشته باشه نه مادر چی ؟ شما ذخترا با چنین مردی ازدواج میکنید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مثلا چه مشکلات خیلی عجیبی دارن ؟ یا انتظارات خودت چیه

چند تا شو بالا گفتم 

علاوه بر اونا بازم مورد های بد داشتن که اگه بخوام بگم خیلی طولانی میشه دونه دونه باید توضیح بدم

مثلا این آخری یه کم گیج میزد عاقل نبود از درست و غلط سر در نمی‌آورد 

اخیرا پسر عمه م هس که خانواده ش از همه لحاظ و خودش هم از همه لحاظ پایین تر از منه

یعنی لیاقت من بیشتر از اونه 

چند تا شو بالا گفتم علاوه بر اونا بازم مورد های بد داشتن که اگه بخوام بگم خیلی طولانی میشه دونه دونه ...

خب نمیتونی خودت با کسی بری تو رابطه؟ خانواده ات مثل من بسته است؟ 

خب اینا که گفتی واقعا بده لازم نیست بمون خونه پدرت

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خواستم بگم کار خوب پیدا کن دیدم گفتی دانشجوی رشته ی خوبی و همه چی خوبه پس مشکل از سخت گیری شماست شای ...

یه مدت دنبال کار هستم ولی هنوز جور نشده

عزیزم اصلااا سخت گیری نمیکنم گفتم از خیلی چیزا می‌گذرم مثلا با یکی قبول کردم خونه باباش زندگی کنم یه نفر و با قد نسبتا کوتاهش کنار اومدم 

ولی بعضی خواستگارا قبول کردنشون یعنی بدبخت شدن

ببین عزیز من نمیدونم ساکن کلان شهر هستید سا شهر کوچیکولی در کلان شهر ها معمولا موردای خوب خودشون آشن ...

خب من این مورد برام پیش نیومده که کسی بیاد پیشنهاد آشنایی بده

همه خواستگارام سنتی ن 

و اصلا هم برام مهم نیس سنتی باشه یا مدرن چون یه دختر میشناسم از طریق همین سنتی ازدواجی کرد که آرزوی منه