2777
2789
عنوان

کسایی که فیلر لب زدن بیایین تروخدا

306 بازدید | 24 پست

من دیشب فیلر لب زدم ۱ سی سی الان از صبح که بیدار شدم خیلی بزرگ شده اومده‌جلو چیکار کنم خیلی پشیمونم تروخدا بگین تا کی کمتر میشه یا جذب میشه😭

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا بزرگترم میشه 🥲😅اما نگران نباش بعد چند روز جا میوفته و خوشگل میشه

نگو تروخدا من دارم از استرس میمیرم فقط میخوام کمتر شه

چای داغ بخورم زودتر جذب نمیشه؟

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
آره روز اول دوم ورم سوزنو اینا رو داره ولی هیچی ازش نمیمونه خیالت تخت

وااای خدا ازدهنت بشنوه  ایشالا  مه زودتر بره من غلط بکنم دیگه چیزی بزنم

دو هفته صبر کنم کمتر میشه بنظرت؟؟؟؟

آره روز اول دوم ورم سوزنو اینا رو داره ولی هیچی ازش نمیمونه خیالت تخت

شما دیدی کسی بزنه بعد یه هفته کوچیک  تر بشه؟؟؟

نگو تروخدا من دارم از استرس میمیرم فقط میخوام کمتر شهچای داغ بخورم زودتر جذب نمیشه؟

نه بابا بزرگ تر از این که نمیشه 

به مرور ورمت می‌خوابه 

چای بخوری ممکن ورمش نامتقارن بخوابه 

بذار خودش روند طبیعیش رو طی کنه 

چه برندی زدی؟

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

همه اولش پشیمون میشن بعدش عاشقش،سه چهار روز دیگه بادش میخوابه بستکی به جنسش داره برای من چهار ماه طو ...

خداکنه کمتر شه

بنظرت بعد دو هفته جذب میشه کوچیک تر شه؟ میخوام دو خفته دیگه بریم مسافرت اونم با دوستای شوهرم اینجوری ک خیلی زشته😭😭وای چه غلطی کردم

ورمه بابا میره بعدا.. اتفاقا اونقد جذب میشه فک میکنی اصا یک سیسی هم نزدی

دارم میمیرم از استرس

بعد دو هفته بنظرت کمتر میشه؟؟؟

نه بابا بزرگ تر از این که نمیشه به مرور ورمت می‌خوابه چای بخوری ممکن ورمش نامتقارن بخوابه بذار خودش ...

الان اسم برندشو یادم نمیاد