وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خداکنه کمتر شهبنظرت بعد دو هفته جذب میشه کوچیک تر شه؟ میخوام دو خفته دیگه بریم مسافرت اونم با دوستای ...
دو هفته دیگه حسابی تو صورتت جا میوفته خوب میشه نگران نباش الان سفت دردناک گنده شده افتادی به غلط کردن وقتی جا بیوفته دوباره دلت میخواد بری ترمیم منم بار اول هی میگفتم چه غلطی کردم
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
من نزدم ولی بارها دیدم که پیج اینستاگرام کلینیک های زیبایی میزارن که تزریق اول حجم زیادیش جذب میشه سه هفته ای صبر کن کاملا ورم میخوابه طوری که ترمیم بری خودت میخوای بیشتر بزنه واست
«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند..»🤍✨️