2777
2789
عنوان

کسایی که فیلر لب زدن بیایین تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 24 پست
الان اسم برندشو یادم نمیاد

می‌خوام ببینم برند گرون زدی یا ارزون 

گرونا درصد زیادیش جذب میشه 

ارزونا حالا حالا ها جذب نمیشه

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

اگه اولین بار زدی اینجثری میشه

آره بار اوله

خداکنه همش جذب شه 😭

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداکنه کمتر شهبنظرت بعد دو هفته جذب میشه کوچیک تر شه؟ میخوام دو خفته دیگه بریم مسافرت اونم با دوستای ...

دو هفته دیگه حسابی تو صورتت جا میوفته خوب میشه نگران نباش الان سفت دردناک گنده شده افتادی به غلط کردن وقتی جا بیوفته دوباره دلت میخواد بری ترمیم منم بار اول هی میگفتم چه غلطی کردم 

می‌خوام ببینم برند گرون زدی یا ارزون گرونا درصد زیادیش جذب میشه ارزونا حالا حالا ها جذب نمیشه

آره گرون بود هر سی سی ۳ و نیم پیش دکتر زدم

خدا کنه زود جذب شه بار اولمه

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
اوکی پس طبیعیه دفعات بعدی دیگه ورم اینا نداری

من دیگه غلط بکنم برم فیلر بزنم به استرسش نمی ارزه 😭

دو هفته دیگه حسابی تو صورتت جا میوفته خوب میشه نگران نباش الان سفت دردناک گنده شده افتادی به غلط کرد ...

😭😭😭

برند اوردی و دمور میشناسی

نه نشنیدم 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

عزیزم میگم ۸۰ درصد میره میگی کاش دو سی سی زده بودم

فقط خداکنه این خوب شه من دیگه هیچوقت نمیزنم

من نزدم ولی بارها دیدم که پیج اینستاگرام کلینیک های زیبایی میزارن که تزریق اول حجم زیادیش جذب میشه سه هفته ای صبر کن کاملا ورم میخوابه طوری که ترمیم بری خودت میخوای بیشتر بزنه واست

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
من نزدم ولی بارها دیدم که پیج اینستاگرام کلینیک های زیبایی میزارن که تزریق اول حجم زیادیش جذب میشه س ...

خدا کنه🥲🥲🥲