2777
2789
عنوان

مامانم نمی زاره پرنده بخرم

402 بازدید | 19 پست

سلا بچه ها 

الان خیلی وقت هست که من به مامانم میگم چرا برام عروس هلندی نمی خری میگه نمیشه گناه داره خونه رو کثیف میکنه دستشویی همه جا میکنه من عاشق پرنده عم من تاحالا حیون نداشتم  وفردی بسیار حیون دوستم دوست دارم حیوانات را به سر پرستی بگیرم  یا حدا قل یکی بخرم اما مامانم وقتی اجازه خرید یه پرنده نداده چجوری می خوام به سرپرستی بگیرم من  حیوانات رو خیلی دوست دارم ولی خواب مامانم حتا ماهیم  اجازه نمی ده دیونه شدم انقدر دیگه هر دفعه بهش گفتم خسته شدم دیگه بهش نمی گم تو دلم فقط به خودم میگم من همیشه می گم خدا کنه یه پرنده بیوفته خونم منم ازش نگهداری کنم ولی یه چيزی رو بگم بابام با خرید پرنده موافق هالا من موندم و این زندگی من بعضی وقتا فقط میرم پرنده فروشی و فقط می بی نمشون هالا من موندمو این زندگی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروس هلندی ب شدت هم کثیفه هم پرسروصدا

درحدی ک مدام تو قفس هم باشه تا شعاع یه متری قفسشو با پوست تخمه و پر پر میکنه

احتمالا مادرت میدونه تمیزکاریش میوفته گردن خودش محض همین میگه نه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من یه مامانم که تا الان انواع حیوانات را داشتم گربه فنچ لاکپشت کبوتر ماهی اردک خرگوش دیگه بریدم تو را خدا با مادرهاتون بهتر رفتار کنین شما که جمع نمیکنین همه زحمتش پتی مادرتونه

امضا یک مادر رنج کشیده😅😅😅😅

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم