2777
2789
عنوان

دمای هوا چهل و چهار فاکینگ درجستتت

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تهرانی ها بیایین اهواز جنوب بهتون میگیم گرما رو با چه گ مینویسن۶۰ درجه به چشتون ندیدین

همینطوری پیش بره واقعا سرخ میشیم، اهوازم ۴۷ئه 

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

الان حداقل ۴۲ درجست، ما آپارتمانیم، تازه کولر آبیه فکر کن

کولر آبی جواب نمیده...🥲فقط اسپیلت

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ما هر سال با پنکه خنک می شدیم ولی امسال خیلی گرم دیگه جواب نمیده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
فقط با کولر گازی میشه زنده موند

آره من از اول تابستون فقط سه بار روز رفتم بیرون 😑فقط شبا میرم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

زنجانیم ۳۸ درجه همچنان از صب کولر یسره روشنه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید