2777
2789
عنوان

پسران برگزیده همه خارجند

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 85 پست
خیلی خنده داره چرا فکر کردی اینا میرن با یه دختر ایرانی ازدواج میکنن اکثرا که من میشناسم زناشون خارج ...

بر عکس...من خیلی ساله ایران زندگی نمی کنم. چیزی که می بینم اکثر آقایون ایرانی برای دوستی، دخترهای خارجی انتخاب می کنند. زمانی که قصد ازدواج دارند، برای مدت کوتاهی سفر میرن ایران و معمولا سنتی ازدواج می کنند و همسرشون را میارن اینجا...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی به شخصه از پسرای ایرانی متنفرم با دلایل کاملا منطقی ...قطعا اگه یه روزی شرایط مهاجرت خوب داش ...

تنها دلیل منطیش اینکه شما فیمنیستی

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 
کی گفته نخبه ای اگه بخواد ازدواح کنه تو ایران ازدواج می‌کنه می‌ره بعد دست زنشو میگیره می‌بره خارج ...

من خییییلی دیدم برای تخصص میرن تمام کردن یا شاغل شدن از ایران ازدواج میکنن و میبرن پیش خودشون خیلی خیلی زیاد هست این موضوع و کمتر خارجی میگیرن 

بر عکس...من خیلی ساله ایران زندگی نمی کنم. چیزی که می بینم اکثر آقایون ایرانی برای دوستی، دخترهای خا ...

کی گفته دیووونست کسی که این کار می‌کنه 

خب چرا ایرانی ازدواج کنه 

شما خودت خارجی  ماشین پراید سوار میشی 

مرد 
من هم معتقدم زندگی با یک هم وطن راحت تره واقعا. به هر حال استثنا همه جا هست!

فرهنگ ایران مردسالارانه است و معمولا یک مرد با تفکر ایرانی نمی تونه با یک دختر خارجی که از کودکی یاد گرفته مرد و زن حقوق مشابهی دارند، برای رابطه طولانی و ازدواج کنار بیاد و بر عکس دختر خارجی هم همینطور...‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اتفاقا برعکسه کاملا فقط اونایی که هلاک چشم ابی و بور بودن دختر هستن خارجی میگیرن

ربطی نداره الان خیلی از آمریکایی ها موی سرو ابروشون سیاهه

چه الکی دیگه وقتی از ده نفر هشت نفر این شرایطو دارن

خب خانوم محترم مثلا من نخبه هستم میرم خارج زندگی میکنم 

چرا باید برگرد با یه دختر ایرانی ازدواج کنم ، دستشو بگیرم ببرم خارج

مرد 
فرهنگ ایران مردسالارانه است و معمولا یک مرد با تفکر ایرانی نمی تونه با یک دختر خارجی که از کودکی یاد ...

حالا اینکار مردای ایران زنان رو اسیر کردن