منظورم اونهایی هستش که پتانسیل شوهر نمونه را دارند. تازه انجا دخترهای نخبه ایرانی را هم پیدا می کنند با هم ازدواج می کنند، زود هم بچه دار می شوند. از این موردها زیاد می شناسم. خودم متاهلم ولی مهاجرت تحصیلی هم راه خوبیه برای شوهر کردن!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب خانوم محترم مثلا من نخبه هستم میرم خارج زندگی میکنم چرا باید برگرد با یه دختر ایرانی ازدواج کنم ، ...
چرا نه؟؟؟؟
اگه اروپا یا آمریکا باشین طبیعیه که یه دختر کسی رو انتخاب کنه که تفاوت فرهنگی زیادی با خودش نداشته باشه اونم فرهنگ داغون پسرای کشور ما از نظر ظاهر هم باز برتری با هموطن خودشه از نظر مقبولیت شهروندی هم همینطور و از نظر حقوقی و سبک زندگی و روابط هم همینطور مگر اینکه طبق پیام بالا گفتم کسی رو انتخاب کنین که صرففا معیارای ظاهری داشته باشه با سطح اجتماعی و تحصیلی خیلی پایینتر . یه نخبه پزشک ترجیحش یه پزشک هست در سطح خودش با سبک زندگی دختای ایران و اینکه چهره دخترای ایران هم زیباست پس کاملا منطقیه انتخابش
خب یه لحظه بشین فکر کن چرا پسری که خارجه برگرده ایران ازدواج کنه دوباره برگرده خیلی حرفه اینجا دیگه ...
کجا برگرده برادر من چرا با واقعیت کنار نمیاین ... برنمیگرده که بمونه ... برای مراسم و اینا میان اونم اگه بخوان اینجا بگیرن ... بهتره قبول کنین پسرای ایرانی هیچ مزیتی ندارن که اینقدر دستشون تو انتخاب باز باشه