2777
2789
عنوان

پسران برگزیده همه خارجند

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا کاملا مخالف فمنیسمم ... اینکه خانم باشین و ندونین چرا از مرد ایرانی بدم میاد عجیبه

واقعا نمی دونم همین آمریکا حتی یکدونه رئیس جمهور زن نداشت

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 
چرا نه؟؟؟؟اگه اروپا یا آمریکا باشین طبیعیه که یه دختر کسی رو انتخاب کنه که تفاوت فرهنگی زیادی با خود ...

خب یه لحظه بشین فکر کن چرا پسری که خارجه  برگرده ایران ازدواج کنه دوباره برگرده 

خیلی حرفه 

اینجا دیگه بحث زیبایی نیست. ، بحث چیز دیگست 

مرد 
خب خانوم محترم مثلا من نخبه هستم میرم خارج زندگی میکنم چرا باید برگرد با یه دختر ایرانی ازدواج کنم ، ...

چرا نه؟؟؟؟

اگه اروپا یا آمریکا باشین طبیعیه که یه دختر کسی رو انتخاب کنه که تفاوت فرهنگی زیادی با خودش نداشته باشه اونم فرهنگ داغون پسرای کشور ما  از نظر ظاهر هم باز برتری با هموطن خودشه از نظر مقبولیت شهروندی هم همینطور و از نظر حقوقی و سبک زندگی و روابط هم همینطور مگر اینکه طبق پیام بالا گفتم کسی رو انتخاب کنین که صرففا معیارای ظاهری داشته باشه با سطح اجتماعی و تحصیلی خیلی پایینتر . یه نخبه پزشک ترجیحش یه پزشک هست در سطح خودش با سبک زندگی دختای ایران و اینکه چهره دخترای ایران هم زیباست پس کاملا منطقیه انتخابش 

خب یه لحظه بشین فکر کن چرا پسری که خارجه برگرده ایران ازدواج کنه دوباره برگرده خیلی حرفه اینجا دیگه ...

کجا برگرده برادر من  چرا با واقعیت کنار نمیاین ... برنمیگرده که بمونه ... برای مراسم و اینا میان اونم اگه بخوان اینجا بگیرن ... بهتره قبول کنین پسرای ایرانی هیچ مزیتی ندارن که اینقدر دستشون تو انتخاب باز باشه

کجا برگرده برادر من چرا با واقعیت کنار نمیاین ... برنمیگرده که بمونه ... برای مراسم و اینا میان اون ...

اتفاقا دخترای ایرانین که هیچ مزیتی ندارن 

اگه با یه دختر. خارجی ازدواج کنی یه اقامتی بهت میدن 

دختر ایرانی چی بهت میده 

مرد 
کی گفته نخبه ای اگه بخواد ازدواح کنه تو ایران ازدواج می‌کنه می‌ره بعد دست زنشو میگیره می‌بره خارج ...

نخیر پسر فامیل ما خارج هست و قراره بیاذ یه دختر از اقفهان بگیره 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
کجا برگرده برادر من چرا با واقعیت کنار نمیاین ... برنمیگرده که بمونه ... برای مراسم و اینا میان اون ...

اتفاقا دخترای ایرانین که هیچ مزیتی ندارن 

اگه با یه دختر. خارجی ازدواج کنی یه اقامتی بهت میدن 

دختر ایرانی چی بهت میده 

مرد 
اتفاقا دخترای ایرانین که هیچ مزیتی ندارن اگه با یه دختر. خارجی ازدواج کنی یه اقامتی بهت میدن دختر ای ...

یعنی مثلاً فکر کردی شما اقایون ایرانی چه مزیتی دارید ؟! ما خانم ایرانی هم بریم خارج ممکنه با یک آقای خارجی اذدواج کنیم اقامت گرفت 

چون شما اقایون ایرانی هیچ مزیتی ندارید فقط فقط مردسالاری