2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

141 بازدید | 12 پست

سلام ابجیا من حدود ۵ماه پیش عروسیم بود واقعا آرایشم خیلی خوب بود همه میگفتن شبیه عروسکا شدی خواهر شوهرمم میکاپش خوب بود از روز عروسی به بعد ده بار اومده خونمون میگه آره همه میگن تو چقدر خوشگل بودی تو چقدر میدرخشیدی دیشب دختر خالش میگه حالا خودمونیم تو موقع عروسیت اصلا قشنگ نبودی مهناز خیلی آرایشش خوب بوده بعد ۵ماه جواب اینارو چی بدم من

بگو مهم اینکه شوهرم مثل پروانه دور میچرخیده و هی میگفته زیبای من خوشگل من...

من واسه شوهرم زیباترین بودم..ب کسی هم ربطی نداره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مهم اینکه شوهرم مثل پروانه دور میچرخیده و هی میگفته زیبای من خوشگل من...من واسه شوهرم زیباترین ب ...

واقعانم همینجوری بود شوهر من خیلی سخت پسنده ولی اون میکاپ و گفت واقعا عالی شدی 

تراپیست فقط حذف ادمای سمی از زندگیت 

تو اول کار شوهرتو بکش طرف خودت و خانوادت بعدشم از اون ایکبیریا دور شو ولی لبخند و ارامشتو و حفظ کن این میشه سیاست 

زیر زیرکی چوب کن استینشون دستاشون راست وایسه

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
تو این ۵ماه اولین بار بود رفتم خونشون که اینجوری گفتن

خب تو کارایی که میگم بکن حالشون میاد سرجاشون اینا پرو هستن و دنبال دعوا تو با حفظ ظاهر انگار که واست مهم نیس ادمشون کن بهشون بها نده که بفهمن ابی از طرف تو گرم نمیشه

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
خب تو کارایی که میگم بکن حالشون میاد سرجاشون اینا پرو هستن و دنبال دعوا تو با حفظ ظاهر انگار که واست ...

واقعا باید همینکارو‌کنم خب خیلی زشته یعنی چی تو شب عروسی من بگن تو بد بودی خواهر شوهرت خوب بوده در صورتی که واقعا خیلی خوب بودم 

واقعا باید همینکارو‌کنم خب خیلی زشته یعنی چی تو شب عروسی من بگن تو بد بودی خواهر شوهرت خوب بوده در ص ...

عزیزم تو از اونا هیچی کم نداری پس وقتی اونا برای خودشون کلاس میزارن و ارزش قائلن توهم خودتو از الماس با ارزش تر بدون و بهشون بفهمون اونا حتی انگشت کوچیکت هم نمیشن 

فقط یادت نره حتما شوهرتو طرف خودت و خانوادت بکش نزار حتی یه درصد از بین تو اونا ، اونا رو انتخاب کنه 

زندگی نیست جنگه تو باید نفر اصلیو به خودت جذب کنی