2777
2789
عنوان

شما ی مذهبی دزد دیدین

535 بازدید | 33 پست

شما ی مذهبی ی بچه هیئتی رو دیدین ک در حال دزدیه نگید بچه ههئیتی دزد بود بگید ی دزد هیئت میومد.خیلی فرقه

معمولا پولدار بد میبینیم از پول زده نمیشیم پس خواهشا مذهبی بد دیدین هم زده نشید

با پروفایل و این حرفا هیچکی بهشتی نشده

گناه منو پای من بنویسید ن اعتقادم

اومدم تو تاپیک نظر دادم چون صرفا نظرم مخالف نظر یکنفر بود اومده نوشته مذهبیا همشون همینن و شما مارو از دین زده میکنید

من ن بی احترامیی ب ایشون کردم و ن چیزی فقط نظرخودمو عنوان کردم

ایشون گفتن گربه دوست دارن منم گفتم من از گربه میترسم فوبیا دارم

ولی حامی حیوانات هستم 

چجور شده برای حمایت از حیوانات دل انسانهارو میشکنیم؟

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون مذهبی نیست آدم مذهبی که خدا پیغمبر میشناسه حلال حرومم سرش میشه به این آدم میگن مذهبی نما

منم حرفم دقیقا همینه یکیو تو هیئت دیدین فرداش دیدین دزدی کرده نگید ی ادم مذهبی دزدی کرده بگید ی دزد خودش مذهبی جازده

خب منم از حیوون بدم میاد ن مذهبی ام ن چادری اینا مشکل دارن ولش کن

من اصلا بدمم نمیاد فقط میترسم چون خاطرات بدی ازشون دارم از سگ از گربه از حتی موش میترسم دست خودم نیست تو ی محیطی ک حیوون باشه نمیتونم زندگی کنم ولی براشون غذااینا میدم در حد توان و بنظرم این دوست داشتن ی حیوان نیست ک بزنی عقیمش کنی و تو محیط انساها نگهش داری

یاد هیتلر افتادم هزارانفر کشت بعد اعتقاد داشت حیوونا حق زندگی دارن🤣🤣🤣🤣

با نژاد یهود مشکل داشت میگفت یه مقدارشو میزارم خودتون بفهمین چه آدمای رذل و پستین همینایی که الان فلسطین وباخاک یکسان کردن وکودک کشی میکنن 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

من اصلا بدمم نمیاد فقط میترسم چون خاطرات بدی ازشون دارم از سگ از گربه از حتی موش میترسم دست خودم نیس ...

ن حرفتو قبول دارم 

حیوون جاش کنار آدما نیست اونا باید به طبیعت  خودشون برگردن 

من اصلا نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم 

اونایی هم که حیوون دارن نگهداری نمی کنن اسیرش کردن 

کاش این رسم از بین بره

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
کسی که خودش آگاهانه دینشو انتخاب کرده باشه با یه حرف از یه نفر دیگه سریع از دین زده نمیشه

ولی جدیدا تو جامعه ی الانی ما مد شده که طرف اصلا شاید مذهبیه و اشتباه کرده میگن از دین زده شدیم

ی حاجاقایی تعریف میکرد می‌ف یکی میره تو پارتی میمیره دومی میره تو مسجد میمیره 

مردم شهر میگن اولی جهنمیه دومی بهشتی.بعد معلوم‌میشه ک اقا اولی رفته تو اون پارتی مللتو ارشاد کنه دومی رفته صندوق صدقه بدزده

ما چشم بسته کارمون شده قضاوت

دقیقا

به کسی که امور ظاهری دین رو انجام میده نگید مذهبی

مذهبی کسی هست که معنویت داره

یعنی خودش رو شناخته خدا رو شناخته،ارتباط صحیح و درست با مردم و طبیعت داره

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸