2777
2789
عنوان

شما ی مذهبی دزد دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 33 پست
حالا من با اصل موضوع کار ندارم ولی آره آخوند دزد دیدیم مذهبی مادر.... دیدیم

اون دزدی بوده ک لباس روحانیت تنش کرده شاید ب ظاهر فرق نداشته باشن ولی خیلییی فرق دارن

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

ولی جدیدا تو جامعه ی الانی ما مد شده که طرف اصلا شاید مذهبیه و اشتباه کرده میگن از دین زده شدیمی حاج ...

خب قطعا اون طرف هیچ تحقیقی نکرده همینجوری ظاهری و رو هوا خودشو دیندار میدونسته که اکثر آدمام همینجورین یعنی یه سوال دینی ازشون میپرسی اصلا تاحالا به گوششون نخورده و نمیدونن خب معلومه ادمی که حتی به چیزای اولیه ی دینش آگاه نیست سریع با هر باد مخالف به اون سمت کشیده میشه 

فکر میکنن مذهبی جماعت باید معصوم باشه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخاطر پوششم‌ (حد وسطم) هم گاهی مذهبی ها بهم تذکر دادن

هم‌غیر مذهبی بهم فحش دادن 

الان من باید کلا از نوع بشر زده شده باشم🤣🤣

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
من بخاطر پوششم‌ (حد وسطم) هم گاهی مذهبی ها بهم تذکر دادنهم‌غیر مذهبی بهم فحش دادن الان من باید کلا ا ...

میگف من اونم ک ن مذهبیا قبولم دارن ن غیرمذهبیا🤣🤣

اون دزدی بوده ک لباس روحانیت تنش کرده شاید ب ظاهر فرق نداشته باشن ولی خیلییی فرق دارن

ببین این بحثو باز نکن چون عین یک باتلاق بی انتهاست 

ما سعی کنیم خودمونو خوب نگه داریم خدا ازمون راضی باشه

از کسیم دفاع نکن

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
ببین این بحثو باز نکن چون عین یک باتلاق بی انتهاست ما سعی کنیم خودمونو خوب نگه داریم خدا ازمون راضی ...

دفاعی نمیکنم من ب عنوان یک آدم عاقل وظیفهمه محافظت کنم از دینم از اعتقادم 

و حرف من از نظر علمی منطقی همه جوره کاملا صحیحه ادما گاهی تظاهر ب انچه میکنند ک نیستند.

میدونی عزیزم

این افکار بخاطر اینه که خیلی از مذهبی نما ها از مذهب برای هدف شخصی استفاده میکنن و هویت دین رو دگم و نازیبا نشون میدن.

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
منم حرفم دقیقا همینه یکیو تو هیئت دیدین فرداش دیدین دزدی کرده نگید ی ادم مذهبی دزدی کرده بگید ی دزد ...

من چقدر تو زندگی ام از یه سری آدم مذهبی ضربه خوردم بعد فهمیدم مومن بودن با مذهبی بودن فرق داره ، کسی که به خدا و اسلام ایمان داره هیچ وقت ظلم نمی کنه ، کسی که مذهبی هست فقط اعمال اون مذهب انجام می ده و اون ایمان هنوز به درون قلبش نفوذ نکرده .

اتفاقا بعد اون ماجراها یاد این شعر افتادم که می گفت 

قربونت برم خدا چقدر غریبی تو زمین 

همه ادعای خداپرستیشون می شه ولی تو عمل چقدر انگشت شمار هستند این افراد

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

دوستان کلا دین و مذهب یه امر درونیه

انقدر قاطی همه چیز کردنش

همه رو زده کردن

دین راه و روش و سبک زندگیه ،،مثل اینکه من عادت به ورزش داشته باسم

سودشو خودم میبرم

دیگه به کسی ن برتری ای دارم ن چیزی

اصلا نباید تو هیچ قضاوتی قرار بگیره

نه خوب بودنم  نه بد بودنم

مسئله همینه

ادم از خودش میپرسه چرا این لباس باید تن ادم نادرست باشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
پس مذهبی ها هم تا یک نفر با ظاهر مذهبی کار خوب کرد وصلش نکن به دین بگن چون دین داره خوبه،بگن آدم خوب ...

این کامنت شما بسیار عالی بود

دقیقا اصل مطلب رو گفتید