2777
2789
عنوان

شما ی مذهبی دزد دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 33 پست
پس مذهبی ها هم تا یک نفر با ظاهر مذهبی کار خوب کرد وصلش نکن به دین بگن چون دین داره خوبه،بگن آدم خوب ...

اصلشم همین بوده.یه آدم خوب که یکی از آپشناش دوستدار خدابودنه

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئله همینهادم از خودش میپرسه چرا این لباس باید تن ادم نادرست باشه

مگه همه ی افراد رو کره ی زمین همونچیزی هستن ک واقعا هستن؟ یا چیزیو نشون میدن ک شاید هیچ نزدیک هم بهش نباشه این چ مذهبیا چ غیر مذهبیاا هست

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

دفاعی نمیکنم من ب عنوان یک آدم عاقل وظیفهمه محافظت کنم از دینم از اعتقادم و حرف من از نظر علمی منطقی ...

کلا این بحث‌ها جوریه که با آدم اهل فن بشینی صحبت کنی هر ثانیه حقو به یکی میدی، نمیتونی صدرصد بگی این گروه بدن اون گروه خوبن

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

این حدیث امضام وصف حال این تاپیک هست

شما منسوب به ما هستيد، پس مايه زينت ما باشيد و مايه زشتى (بد نامى) ما نباشيد. امام صادق

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

مگه همه ی افراد رو کره ی زمین همونچیزی هستن ک واقعا هستن؟ یا چیزیو نشون میدن ک شاید هیچ نزدیک هم بهش ...

همه افراد روی زمین متفاوت هستند

ولی به نظرت اگر کسی کارهایی که میکنه و جایگاهی که داره مربوط به سبک یا عقیده یا قشر اجتماعی خاصی باشه ، نباید ازش انتطار داشت که رفتارش گویای حال اون قشر باشه؟

الان یه سمت دولتی رشوه بده با اینکه یه شهروند عادی رشوه بده برای شما یکیه؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم