2777
2789

با خانواده خودش ک بخوایم بریم از خوش حالی نمیدونه چیکار کنه فقط میخره و خرجشون میکنه نوبت مسافرت با خانواده منکه میشه همش بداخلاقه و اخماش تو همه 

اگر من تو مسافرت با مامانش اینا بدخلاق باشم کلی چیز یهم میگه ولی خودش بداخلاق باشه طوری نیست

الان سه ساله با مامانم جایی نرفتیم 

منم در برابر بداخلاقی هاش هیچی نگفتم تازه کلی هم تیکه انداخته

چیکار کنم حالش گرقته بشه تو سفر؟

تو رو به جدت منو لایک نکن

سواری نده!!

یعنی نشور نساب نپز

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

اصلاً لازم نیست هر بار مسافرت یه ایل و طایفه برید

دوتایی برید خیلیم خوش میگذره 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا به روش نمیاری. بدوت جنگ بدوک بحث. بگو چقدر بی انصافی که با خانواده خودت اینجوری با خانواده من اوتجوری. بگو خدارو خوش میاد منم الان تلافی کنم. اما من مثل تو بشم بده اما تو هرجور دلت میخواد هستی. به نظرم یکی دوبارم باهاشون نرو خودش تنها بره. تو هم با خاتواده خودت برو بفهمه

اصلاً لازم نیست هر بار مسافرت یه ایل و طایفه بریددوتایی برید خیلیم خوش میگذره

اخه آقا دوست نداره تنهایی همیشه تاکید میکنه مسافرت دسته جمعی دوست داره خیلی زورگوعه

اصلا چرا با خانواده هم دیگه میرید سفر؟ این اشتباهه یا باید دوتایی با شوهرت بری یا تو با خانواده خودت اون با خانواده خودش کی حوصله فایل زن یا شوهرو داره که بخواد چند روز تحملشون کنه اونم سفر که ممکنه سالی یه بار پیش بیاد 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
بیشتر با خانوادت سفر برو تا از رو بره مهمونی ها و جاهایی که خانوادت هستن هم زیاد برو البته از قبلش ب ...

متأسفانه مامانم افسردگی داره و خیلی اهل مسافرت و مهمونی نیست

خب تو ام ناراحتی و به زبون بیار .

فقط اون حق ناراحتی نداره بادید بدونه تو ام ناراحتی .

وقت مسافرت با اونا هم که شد تو ام اخم تخم کن نهایتن یخ دعوا میشه مسافرت بهش زهر میشه دیگه

یا فاطمه زهرا#
چرا به روش نمیاری. بدوت جنگ بدوک بحث. بگو چقدر بی انصافی که با خانواده خودت اینجوری با خانواده من او ...

هرچی بگم خودم آخرش مقصرم و اون پاک از هر حرف و حدیثی