2777
2789

یه چیزی که از ته دل بخوای و قشنگی زندگیتو تو اون ببینی هرروز براش دعا کنی که بشه این اتفاق ولی هرچی دعا کنی بیشتر سنگ بیفته توش 

میخوام بدونم کسی تجربه داره؟

بعدش چی شده یعنی ممکنه اون اتفاق به صلاح نباشه؟

من تجربه خودمو میگم دعا خیلی کردم ولی سنگ میفتاد یه جا دیگه ناامید شدم گفتم برام مهم نیس دعا هم نمیکنم و از خدا نمیخوام فقط باید بشه ولی متاسفانه اتفاق افتادن همانا و به بدترین شکل اتفاق افتادن همانا جوری که باعث ضررم شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دنبال معجزه خدا هستم 

ولی مسئله اینه بلد نیستیم مشخص و مفید دعا کنیم ،فقط میگیم خدایا بده ولی نمی‌دونیم قانون طبیعت اینه درمقابل هرچی بده یک چیزی میگیره 

باید جوری دعا کنیم که اون کرفتنه هم در توان ما باشه و هم توان درکش داشته باشیم 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
بله دنبال معجزه خدا هستم ولی مسئله اینه بلد نیستیم مشخص و مفید دعا کنیم ،فقط میگیم خدایا بده ولی نمی ...

بله قبول دارم

مثلا من یه عادت بد داشتم قبلا میگفتم خدایا من این کارو بخاطر خوشحالی تو نمیکنم توام فلان حاجت به من بده قبلا میداد ولی الا یکی از عادت بدم رو ترک کردم اما نمیشه نمیشه