2777
2789

من که چندروزه نه خواب دارم نه خوراک ازشانس ما الان دوماهه شوهرم بیکارشده همین نزدیک مدرسه که پول لازمیم فعلا میره کارگری ولی اینقدرهمه چی گرونه که بزور به خوردوخوراکمون میرسیم اصلا فکرنمیکردم اینجوری بشه خیلی ناراحتم هنوزلباس فرم نگرفتم البته دخترکوچیکم مال پارسال داره ولی دختربزرگم امسال میره هفتم باید فرم بگیریم کفش مال پارسال هست ولی پارسال کیف نخریدم امسال میخواستم بخرم که فعلا... لوازم تحریر هم هیچی...

پسرم بایدبره پیش دبستانی ولی فعلا ثبت نام نکردم چون هرینش ندارم بخدا یهویی نمیدونم چرا همه چیز بهم ریخت چرا اینجوری شد توروخدا برام دعاکنین مشکلاتم حل بشه دیگه توش موندم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که خیلی زوده واسه خرید مدرسه خواهر من یه هفته آخر شهریور میره خرید اگه تهرانی برو بازار شوش بخر خواهرم میره اونجا کلی اندازه یک سالشون میخره نصف قیمت 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان زوده من پارسال این مدقع خرید کردم براشون پشیمون شدم چون آخرای شهریور کلی جنس جدید آورده بودن وقیمتای مناسبتر خصوصا دستفروشا

توکلت به خدا باشه ان شاءالله جور میشه هزینه ها

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😑😑😑😑😑آخر شهریور دوبله سوبله میکنن که تاوان یکسال نفروختن شون جبران شه چی میگوی

تو شهر ما اینجوری نیست🤷🏻‍♀️ دو سه روز مونده به بار شدن مدرسه قیمت همه چیز نصف میشه

یه صلوات برای حاجتم می‌فرستید لطفا💔 امام رضای من🤍🌱¹⁴⁰³٫⁵٫¹⁶

خدا غرق ثروت و ب کت کنه شما رو 

نگران نباش جور میشه. بعدم نیاز نیست برا کل سال تحصیلی خرید کنیم که اول سال با دوتا دفتر و مداد و پاک کن شروع میشه همون کافیه 

این همه مغازه لوازم تحریری همیشه امه چیز دارن بقیه چیرا به مرور طی سال هر وقت لازم شد می خریم

من خودم آنلاین شاپ لوازم تحریر دارم 

اتفاقا بهترین زمان خرید لوازم تحریر تیر و اوایل مرداده از الان به بعد مدام عمده فروشی ها قیمت‌ها بالا میبرن مخصوصا شهریور 

من خودم انصافا اجناس قبلم را قیمتش تغییر نمیدم