2777
2789

توی این دل سیاه شب من رو سیاه میخوام نماز حاجت بخونم به نیت شفای همه مریضا و برآورده شدن حاجت همه حاجتمندان. براتون دعا میکنم اگر لایق باشم.

امشب بالای تخت مادرم نشستم جلسه سوم شیمی درمانیش دیروز بود همین الان تونست بخوابه دارم میسوزم از اینکه نمیتونه حرف بزنه ناله کنه حداقل یکم از دردش کم بشه. تمام موهاش ریخت و با دیدنش بند بند وجودم پاره شد. زخمهاش خیلی زیاد شده رسیده به استخوان مشخص شده دیگه....

توروخدا براش دعا کنید خواهش میکنم. بیاین چهل نفر بشیم دعا کنیم خدا جوابمون را میده. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی خدا بهترینا رو براتون رقم بزنه 

دعام کن🙏🏻😓

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.( دانشجوی علوم پزشکی تهران).لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍 هو رب المستحیل و انت تبکی علی الممکن: او خدای نا ممکن هاست... در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی😇 درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️ 

ایشالا عزیزم❤️

نازیلا

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

واسه شِفای مامانم خیییلی دعاش کن

واسه اینکه جواب ازمایش همسرم خوب بیاد.اسمش محمد مهدی

واسه سلامتی و شِفای پدرم

اسم پدرومادرمو به همین اسم کاربریم بگو. بگو مامان و بابای نگاروحلما

خیلی خیییییلی ممنونتم عزیزم

بسم الله الرحمن الرحیم امیدتون به خدا انشالله حاجت روا بشیم امیدتون به الله دعاتون کردم صلوات فرستادم میشه دعام کنید خدا آبرومو حفظ کنه با عشقم ازدواج کنم بهش برسم به حاجاتم برسم ممنون امیدتون به خدا انشالله حاجت روا بشیم امیدتون به الله