2777
2789
عنوان

رفتار شوهرتون چطوریه توی خونه

62 بازدید | 7 پست

مثلا از سرکار میاد شما میرید استقبالش؟

چقدر طول می‌کشه تا خستگیش دربره یا حوصله ش جا بیاد؟ حرف رمانتیک میزنه یا بغل کنه نوازش کنه ؟چطوری وقتتون رو باهم میگذرونید؟

نمی‌دونم چرا جدیدا حساس شدم روی رفتار شوهرم ...

از سرکار که میاد بعد بوس و بغل دم در ، دیگه کلا می‌ره توی حال خودش ، پای گوشی و بعدم تلویزیون و نهایتا از خستگی توی تخت خواب زود خوابش ببره ... یا مثلاً ذوق نداره ی حرفی خبری آرایشی بکنم ، حس میکنم همش داره نق میزنه به ی چیزی گیر میده 

یا بغل که میکنیم اصلا خیلی کم پیش میاد بوسم کنه همیشه امتناع می‌کنه یا نمی‌ذاره سرمو بذارم توی بغلش میگه راحت نیستم برگرد از پشت بیا توی بغلم ...(مطمئنم دهنمم بو نمی‌ده)

نمی‌دونم من حساسم یا واقعا رفتارهایش ی مدلیه ذوقمو کور می‌کنه ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درو خودم باز میکنم همیشه میبوسیم همو خسته نباشی خوش اومدی فلان براش چایی و شیرینی میازم بعد روز همو بهم تریف میکنیم گوشیم دستمون نمیگیریم کلا تلوزیونم ساعت مشخص ب ی برنامه فقط نگاه میکنیم ۲تایی اخلاقشم خداروشکر خوبه خیلیم اهل محبت کلامیه

همسر من میاد استقبال میشه ازش بعد خبر های روز رو اعلام میکنه وظیفه اش رو انجام میده بعد تی وی نگاه م ...

چه وظیفه ای؟؟

جالبه شوهر من اتفاقات سرکارشم تعریف نمیکنه خیلی

همسر من میاد استقبال میشه ازش بعد خبر های روز رو اعلام میکنه وظیفه اش رو انجام میده بعد تی وی نگاه م ...

چه وظیفه ای؟؟

جالبه شوهر من اتفاقات سرکارشم تعریف نمیکنه خیلی

همش کارهاشو بهش یاداوری میکنی ؟ نصیحتش میکنی ؟ میگی اینو بخور اونو نخور ؟ این کار بکن اون کار نکن؟ م ...

بیشتر شوهرم این حالت رو داره که همش نصیحت و درست و غلط داره می‌کنه و گیر میده ....

ولی منم شده ی جاهایی گیر بدم ...

ولی ی چیزی که هست شوهرم موقعی که میخواد محبت کنه خودشو لوس می‌کنه یا بچگونه حرف میزنه 😶 خیلی دارکه ولی حس میکنم گاهی دنبال نقش مادری میگرده نه همسری

من وقتی می رم سرکار شیک و مرتببرمیگردم انقدر از خستگی شلخته مببین جوری حوصله ندارم با کسب حرف بزنمکس ...

منم شاغلم .. ولی آدم نهایتا یک ساعت ، دیگه خیلی باشه دو ساعت تایم میخواد برای رفع خستگی و بی حوصلگی ، آخر شب م که خوابه ... بینش بالاخره باید ی تایمی برای هم بذاریم؟!