2777
2789

انتخاب اشتباه  رشته تحصیلی انتخاب رشته دانشگاه شوهر کردن بچه دارشدن همه ی زندگیم اشتباه کردم میدونید چرا؟چون تحت فشار بودم چون خونواده حمایتگر نداشتم چون پدری داشتم که هروز بهم میگف چرا ازدواج نمیکنی ترشیدی!!!! باعث شدن بااین حرفها ازدواج کنم کنکور قبول نشدم جاحمایت و کلاس کنکور فرستادنم روانشناسی که الان باارشد بشینم توخونه گفتن دیگ نباید بشینی پشت کنکور عمرت تلف میش و ازین چرتو پرتا باعث شدن برم ی رشته چرت بخونم از ترس ترشیدگی شوهرم دادن جااینکه پول جهیزیمو بدن بگن برو برا خودت مستقل شو اگ ازدواج نمیخوای. دنبال انسانیت بودن دادن منو ب ی آدم گدا میگفتن خوب بودن مهمتره بعداین جریانات افتادم تو زندگی از زندگی مطلق راضی نبودم سالی ی مانتو پوشیدم سالی ی کفش برخلاف میلم دچار افسردگی شدم ولی بازهم پشتبانی نداشتم که بتونم طلاق بگیرم مجبور شدم ب ادامه بعد ی مدت نمیدونم چیشد ک خرشدم و به فکر بچه افتادم اقدام کردم برا بچه دارشدن ک خب حامله شدم الان فکر میکنم آدمی ک نمیزاره زنش مد ب مد بپوشه بعدا چجور بچرو ساپورت کنه تموم زندگیم اشتباه بود تمومش کسی نبود جلومو بگیره حتی الانم کسی نیس و آلات ب نقطه ای رسیدم ک پر از اشتباهم و تنها خودکشی میتونه منو ازین وضع خلاص کنه  و اما نصبحت های من به شماتوروخدا ّباآدم فقیر صرفا انسان ازدواج نکنین شوهر من یخچال پر میکنه اما اهل لباس خریدن کادو خریدن لوازم آرایش اینا نیس نصیحت دوم به هر قیمتی نرید دانشگاه که صرفا یه مدرک بگیرین و بشینین توخونه یسال دوسال حتی ۵ سال پشت کنکور بمونین ولی یه رشته تاپ بخونین که بعدها دستتون جلو مرد دراز نباش اگه میبینید شوهرتون اونقدرا پولدار نیس بچه نیارین بچه باید تورفاه باشه تفریح میخوا کلاس خلاصه اینارو کسی ب من نگفت ولی شماها هوشیار باشین مثل من روزی پشیمان نشید و راه برگشت نداشته باشین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شرایطم عین شما یعنی مو نمیزنه

ولی من با دو تا بچه کوچیک اومدم استخدامی شرکت کردم و قبول شدم فعلا و امیدوارم 

شما هم فکر خودکشی نباش امسال دوباره نیرو میگیرن حتما قبول میشی خدایی من تو فکر شرکت کردن نبودم و نفر همینجوری گفتن منم نشستم خوندم خدا رو شکر فعلا قبولم تا بعدش 

منم به شما میگم شما هم بخونید 

خداییش بعضی وقتا از پشت پناهی میخوام زار زار بشینم‌گریه کنم 😭😭😭

عزیزم دلم زندگی همه به شیوه خودش مشکل داره

اگه اب رود خونه در مسیرش سنگ نباشه همچین  صدای زیبایی داره؟

فقط نحوه ما با برخورد  مشکلات مهمه

هیچ خانواده ای بد فرزندش رو نمیخواد همون  طور که الان شما دلتون میخواد  فرزندتون توی رفاه  باشه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

اخه من باارشد نشستم توخونه به نظرت رشته ی خوب بیکار میمونه؟

خود شما نخواستی شاغل باشی

وگرنه رشته ی شما خیلی جاها کاربرد داره

یکیش مهدهای کودک آمادگیها

دومیش مدارس غیرانتفاعی

البته شروع کار زیاد درآمد دندون گیر نداره ولی بعد چندسال بهتر میشه و ضمنا سرگرمی خوبیه و مانع افسردگی

شهرستانم اینجا کلینیک اینا نداره

عزیزم من مجردم و سنم کمه ولی اگه مشکل شوهرت فقط فقره اینقد ناامید نباش بخدا خیلیا مشکل فقر دارند ولی اگه آدم خوبیه میتونی باهاش کنار بیای 

من خیلی از حقوقم رو به خونوادم میدم هیچی برام نمیمونه میدونم فقر خیلی سخته و باعث افسردگی آدم میشه ولی نمی ارزه آدم زندگیش رو خراب کنه بخاطرش

خود شما نخواستی شاغل باشیوگرنه رشته ی شما خیلی جاها کاربرد دارهیکیش مهدهای کودک آمادگیهادومیش مدارس ...

غیر انتفاعی و مهدکودک چقدر حقوق میدن؟منم منظورم از رشته چرت دقیقا همینه ک حقوق و مزایا نداره و زیادهم هست رشته ای نی تاپ باشه همه دنبالش باشن

عزیزم من مجردم و سنم کمه ولی اگه مشکل شوهرت فقط فقره اینقد ناامید نباش بخدا خیلیا مشکل فقر دارند ولی ...

شما چون مجردی این حرفو میزنی ولی زندگی اونقدر خرج داره که باپول کم نمیشه اگ اشتباه منو کردی و وارد ی زندگی بدون پول شدی اونوقت میفهمی من چی میگم فعلا مجردی نمیدونی زندگی متاهلی توش بی پولی معنی نداره

اینارو من قبل بارداریت هزار بار گفتم تو دوست داری مدام ناله کنی

بچه نداشتی مدام مینالیدی 

چقدر گفتم بااین وضع زندگی بچه نیار

دلت میخواست حامله شی

الان تا شدی پشیمونی؟

به نظرم حتما برو مشاوره

شما چون مجردی این حرفو میزنی ولی زندگی اونقدر خرج داره که باپول کم نمیشه اگ اشتباه منو کردی و وارد ی ...

درسته ولی من خونوادم خیلی فقرن میدونم کاملا حق باشماست الان هم همیشه سرزنششون میکنم بخاطر این وضع