2789
عنوان

عضویت اقایون ممنوع شود؟نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 61 پست
عزیزم تا زمانی ک کاربرا میرن پست میزارن و شوخی میکنن باهاشون اونا هم میان

چه ستی ام کردن 😆😆😀

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا

واای الهه من الان فهمیدم که تو با کتی ست کردی

هی میگم کو کتی کوشش همش اینجا بوده که نگو پروفشو عوض کرده😆

منظورتم دقیق متوجه نشدم گفتی با ما ست کن

منم ست کردم باتون حالا تا تایید بشه..

خدایا کمک کن اینبار دیگه امیدمو از دست ندم

مخالفم ، نی نی سایته ، مامی سایت که نیست  حق مسلم خودمون بدونیم ....

اولا راه برای دور زدن زیاد هست ، دوما اینجا خیلی خانوما انقدر که نیش زبون ، منطق مزخرف و خیلی خصوصیات بد دارن که وجودشون  باعث رنجشو و ناراحتیه ... شخصیت معمه نه جنسیت

من ميخواستم بزنم خير

منتهي وقتي همه ناراضي هستن و متاسفانه از هر دو طرف برخوردهاي ناخوشايند ديده ميشه، خب نباشن شايد بهتر باشه

مسخره است بودن شون وقتي همه معذب هستن ظاهرا

(خودم شخصاً مشكلي ندارم)

خانمها حرفهایی میزنن که دوس ندارن مردها ببینن در کل مسله ای مربوط به مردا نیست همش مشگل خانم هاست و ...

خب میان خاموش میخونن عزیزم یا اسم زنانه میان والا اینجا دور از جان شما برخی کاربرها خانم بدتر از اقایان هستن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من ميخواستم بزنم خير منتهي وقتي همه ناراضي هستن و متاسفانه از هر دو طرف برخوردهاي ناخوشايند ديده مي ...

خب سایت خصوصی نیست میا خیلی راحت با سرچ مطالب میتونن بخونن تو گوگل بزنی چند مطلب نی نی سایت میاره به نظر من که این کار شدنی نیست الان این همه ساله نی نی سایت هست این سوال گاهی پیش آمده ولی نمیشه به نظر من نمیشه چون یک سایت خصوصی نیست و خیلی ها هم از خارج تو سایت عضو هستن این کد ملی خوبه ولی من یادمه یک سری دوستام که تو نی نی سایت بودن و خارج از ایران موقع عضویت باید دنبال یکی تو ایران برای کد ملی و شماره تلفن میگشتن خوب بود آن سخت‌گیری ولی خب کلا آگه ممنوع هم بشه طرف که بخواد بیاد با کلک میاد 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

ببخشیدا خودمون هم خانومیم اما بی نزاکتی از بعضی خانوماس که تا یه مرد تاپیک میزنه احساس خوشمزگی بهشون دست میده و بخاطر اینکه دیگرون خوششون بیاد لودگی میکنن. 

واقعا شرم آوره یه خانوم برگرده به یه آقا بگه بی بی چکت منفی شده؟ یا پریودی؟ تاپیک عصر شخصیت خیلی از این خانوما رو رو کرد. 

با بی محلی به آقایون بی ادب هم اونا کم کم منزوی میشن. ما تا خودمون رفتارمون اصلاح نشه نباید از کسی انتظار داشته باشیم.

خب سایت خصوصی نیست میا خیلی راحت با سرچ مطالب میتونن بخونن تو گوگل بزنی چند مطلب نی نی سایت میاره به ...

دقيقا

با كاربري خانم مياد كه به نظرم نتيجه همين برخوردهاست

نميدونم

ترجيحاً خنثي و بيطرف هستم

چیکار مردا دارید شما ،سوال خصوصی نپرسید که آبروتون مره والااا

با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚