مـاهـســار۱۲۴ مدیر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 عنوان پاشید بیاید درد دل کنیم باهم | مشاهده متن کامل بحث + 20 بازدید | 50 پست سلامممخوبه حالتون چه خبرا وضع زندگی چطورهبیاید درد دل کنیم هرچه میخواهد دل تنگت بگو بچه ها تاحالا چله حق شناس گرفتید از حاجت رواییاتون میگید واسم امید بگیرم چ میکنید با زندگی دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 1403/05/16 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafafaf عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 684 بچه دومم ناخواسته بود.از وقتی اومد رنگ خوشیو ندیدم..عضبی شدم.ارامش ندارم.دو سالشع ولی اگ به عقب برگر ... عزیزم منم بچه دومم دوسالشه،خیلللللیم شیطونه اذیت میکنه ولی توروخدااینجورنگوخداقهرش میگیره صبوری کن اون که گناهی نکرده
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 زندگیم پراز چالشه و امتحان منتظرم فقط مهمونیای خونه بابام تموم شه بخودم و کارام برسم اگه باز مشکلی پ ... خدا آرامش بده بهت سخته آدم واسه خودش وقت نداشته باشه دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
mehdi64shiraz عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1099 زیارت عاشورا حق شناس میشه بگین چجوری هست من زیارت عاشورا هر شب میخونم این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
منتظرظهور1402 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 3897 خداروشکر گلم همه حاجت روا باشیشاید دلیل خودشو داره یه مشاور مناسب شاید کمک کنه و بعد از اون دعای زیا ... مامان شدم خدارو شکر ولی خودم ودخترم عاشق بچه ایم ولی شوهرم میترسه چون بچه مریض داشتم که با دنیا اومدن فوت کرده و بارداری سخت دارم
bhr7667 عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 387 عزیزم منم بچه دومم دوسالشه،خیلللللیم شیطونه اذیت میکنه ولی توروخدااینجورنگوخداقهرش میگیره صبوری کن ... خسته شدم.روحی روانی دلم میخواد بمیرم. کاربر گرامی لطفا پستامو لایک نکن🤗تیکر تولد خودمه☘️
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 بچه دومم ناخواسته بود.از وقتی اومد رنگ خوشیو ندیدم..عضبی شدم.ارامش ندارم.دو سالشع ولی اگ به عقب برگر ... نزن این حرفو رحمت خداست بخدا همین الان یه ثانیه دور باشه ازت کلی نگرانشیخدا صبر بده بهت میدونم خیلی سخته بچه داری بزرگتر بشه بهتر میشه ایشالادوسش داشته باش فرشته رو دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 16732 اره میشه با بچه هم تفریح کرد من دخترم شش ساله شده وکلی سختی کشیدم از همون اول والان حرف زدن و بازی ک ... خسته نباشی جانم خب اون بزرگه دیگه😂😂منظور من ۳ سال اولهبعدشم تفریح که بازی با بچه نمیشه تفریح باید توپ باشه یه مسافرت عالی که ابو هوات عوض شه چارجا بگردی لذت ببری هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
منتظرظهور1402 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 3897 میشه بگین چجوری هست من زیارت عاشورا هر شب میخونم طولانیه سرچ کن میاد
mehdi64shiraz عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1099 طولانیه سرچ کن میاد شما حاجت گرفتین؟ این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
عاشق_شب عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 5268 خدا آرامش بده بهت سخته آدم واسه خودش وقت نداشته باشه وقت دارم ها ولی تمرکزم از دست میدم توچالش باشم اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 خیلی حال بدی دارم اصلا دوست ندارم اینجوری باشم ولی خب هستم خیلی دوست دارم وارد ی رابطه سالم بشم به ش ... از خدا بخواه خدا بهترین شنوندس نگران گذشته و آینده هم نباش خدا فکر همه جارو کرده فقط کافیه صداش کنی از ته دل دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
منتظرظهور1402 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 3897 خسته نباشی جانم خب اون بزرگه دیگه😂😂منظور من ۳ سال اولهبعدشم تفریح که بازی با بچه نمیشه تفریح باید ... ادم باید بلد باشه حال خودشو خوب کنه ولذت ببره من با چیزای کوچیکه حالم خوب میشه و منتظر چیزای بزرگ نیستم مثل چای خوردن با خانواده و....
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 امشب یکی از بدترین شبای عمرمه تا حالا فکر میکردم مقصر سردی و بدی زندگیمون منم امشب با روانشناس صحبت ... عزیزم توکلت ب خدا باشه باید باهاش بیشتر حرف بزنی حرف زدن خیلی چیزا رو حل میکنه دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
fafafaf عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 684 خسته شدم.روحی روانی دلم میخواد بمیرم. منم خستم کم میارم،من خودم فرزندناخاسته ام همیشه هم میگفتم چرامنوبه دنیااوردین بااین اخلاق ووضعه مالیتون براهمین هروقت خسته عصبی میشم یاده خودم میوفته میگم این طفله معصوم که نمیخواست بدنیابیاد،کسیونداری کمکت کنه یاهمسرت