2777
2789

من عکس رادیولوژی زانو دارم بعد عمل میخوام ببینم مفصل و غضروف و .. چقدر آسیب دیده و با سیمان پر کردن 

از دکتر هر چی میپرسی جواب کامل نمیده 

ممنون 

جای بخیه مونده؟ کشیدن بخیه درد داره؟

نه درد نداره کلا چهار دقیقه طول نکشید کشیدن بخیه ،نه خیلی راحت بود ولی برای کشیدنش ۶۵۰۰۰۰ تومن هزینه کشیدن گرفت ۲۹۰ تومن هم پول ویزیت دکتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با لیزر نمیره؟

چون برام مهم نیست ،دنبالش نرفتم نمیدونم چون خیلی کمرنگ هست و زیاد دیده نمیشه اهمیتی نداره ،جای دیگه بدنم هست اون یکم معلومه ولی چون دیده نمیشه کاری براش نکردم،

جای بخیه با لیزر میره؟

چون برام مهم نیست ،دنبالش نرفتم نمیدونم چون خیلی کمرنگ هست و زیاد دیده نمیشه اهمیتی نداره ،جای دیگه ...

بعضیا لیزر میکنن جای سزارین رومیگن تا 80 درصد خوب میشه. 

منم جراحی ارتوپدی کردم نمیدونم برای ارتوپدی چطوره

معجزه کن صبر مرا 
بعضیا لیزر میکنن جای سزارین رومیگن تا 80 درصد خوب میشه. منم جراحی ارتوپدی کردم نمیدونم برای ارتوپدی ...

اگر بفهمم که جاش صددرصد میره منم بدم نمی یاد برم ،از اینترنت سرچ کن ببین برای ارتوپدی جواب میده یا نه؟شاید منم کردم 

بعضیا لیزر میکنن جای سزارین رومیگن تا 80 درصد خوب میشه. منم جراحی ارتوپدی کردم نمیدونم برای ارتوپدی ...

الان سرچ کردم خوندم گفت با لیزر میره جای بخیه