2777
2789

خدا قهره؟جوک میگی؟

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم

خودم الان اینطوریم

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

چندساله اینجوری شدم درواقع خداباهم قهر نیست چون چندین دفه بهم ثابت کرده ولی به قولی من پشتمو سمتش کردم هرکاریم میکنم درست نمیشم چندساله دیگه خوب قبلو ندارم..هیچ ذوقی واسه هیچی ندارم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

به خودش پناه میبرم از شر جن وانس

هیچ وقت خدا با ما قهر نمیکنه 

بلکه به صلاح مون اون کار و نمیبینه ولی ما انسانها فکر میکنیم باهامون قهر کرده 

پس باصبر به خوش واگذار میکنیم و میگیم 

خدایا هر چی به صلاح مون هست همون بشه 

انشآالله .

از من به تو نصیحت،خدا با بندش قهر نمیکنه ..یه جاهایی که به گره کور میرسیم مقصر خودمونیم به خدا نسبت ندیم،بی انصافیه..من اینجور مواقع بیشتر بهش نزدیک میشم،با زبون خودم باهاش حرف میزنم،گریه میکنم ضجه میزنم التماسش میکنم،یه راه نجاتی برام فراهم میکنه،یه جا تو قرآن گفته«استعینوا بالصبر و الصلاة» بخواه ازش و صبر کن،هر چی هم شد بگو سمعاَ وطاعتا

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
به خودش پناه میبرم از شر جن وانسهیچ وقت خدا با ما قهر نمیکنه بلکه به صلاح مون اون کار و نمیبینه ولی ...

با ترس ها چکار کنیم ...من میترسم همینجوری بمونه ...هیچی درست نشه...حال بدم موندگار باشه ...وای همیشه تو ترسام گیر میکردم

چطوری ...به منم بگو

همین دیگه احساس میکنم هرچه ی ازخدا می‌خوام اصلا نمیشه 

یعنی کافیه ازدهن من یچیزی در بیاد یا به کسی چیزی بگم باید خلافش ثابت بشه 

کلی چیز دیگه کلا خیلی احساس میکنم اضافیم رو دست خدا موندم 😅حقیقتش تا میام بگم خدا اوکی می‌کنه ناامید نباش و اینا یهو یه چیز میشه که دیگه کامل امیدم رو از دست میدم 

اره وقتی حس میکنی هر چی فریاد میزنی خبری نیست

امید پیچش نور است در تاریکی

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]