2777
2789
امید پیچش نور است در تاریکی

اصلا به اینجور حرفا اعتقاد ندارم ببخشید نمیخوام توهین تلقی بشه خدایی نکرده ناراحت بشی ولی واقعا دیگه خسته شدم از اینکه هی امیدواری میگیرم بعد امیدم ناامید میشه 🥲💔

با ترس ها چکار کنیم ...من میترسم همینجوری بمونه ...هیچی درست نشه...حال بدم موندگار باشه ...وای همیشه ...

به خدا پناه ببر از شر همه ی ترسهات باهاش حرف بزن..نماز زیاد بخون قول بهت میدم حضورش رو مثل تابش آفتاب تو زندگیت حس کنی..خدا خیلی مهربونه خیلی مهربونتر از مادر به فرزندشه هر مشکلی باشه جز خدا کسی یارای حل کردنش نیست شک نکن

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به اینجور حرفا اعتقاد ندارم ببخشید نمیخوام توهین تلقی بشه خدایی نکرده ناراحت بشی ولی واقعا دیگه ...

کتاب دزیره رو خوندی؟

کتاب تاریخی-عاشقانه فرانسس

ناپلئون ب دزیره خیانت میکنه

و دزیره کلا افسرده میشه 

ناپلئون پادشاه میشه

و خلاصه یعالمه سال دزیره تو رنج ب سر میبره

ولی درنهایت

ناپلئون شکست میخوره و تبعید میشه و جون میده

و روز تاجگذاری دزیره

ک دزیره فکرشم نمی‌کرد ک قراره ملکه سوئد و نروژ بشه

ناپلئون اصلا زنده نبود...

خدا حواسش هس..

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

کتاب دزیره رو خوندی؟کتاب تاریخی-عاشقانه فرانسسناپلئون ب دزیره خیانت میکنهو دزیره کلا افسرده میشه ناپ ...

چی بگم البته بی انصافی نمیکنم خچیعصی جاها هم بوده یجوری شده اصلا فکرشم نمی‌کردم ولی خب بیشتر اوقات برخلاف چیزی که می‌خوام میشه و اینا احساس دست از سرم برنمی داره 

چقدر قشنگ گفتین ...اینقد حال دلم بده ک نیاز دارم ب آروم شدن و امید داشتن

من تو شرایطی بودم که همه یک طرف شدن من تنها یک طرف نه پولی نه جایی هیچی نبود،شب روزم فقط با خدا حرف زدم،حتی بهش اعتراض کردم،گریه کردم،گله کردم..هرچی بیشتر باهاش انس بگیری بیشتر آروم میشی و بیشتر وابستش میشی،انس والفت ارتباط با خدا رو با هیچ بنی بشری نمیتونی پیدا کنی..یکدفعه شرایط معکوس شد،فهمیدم وقتی پای خدا به میون ماجرایی بیاد هیچ چیزی رد خور نداره

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
به خدا پناه ببر از شر همه ی ترسهات باهاش حرف بزن..نماز زیاد بخون قول بهت میدم حضورش رو مثل تابش آفتا ...

برعکس کاهلی میکنم...عاشق آدمای مؤمن و نماز خونم ...اما خودم فشار ک روم باشه دیگه ول میکنم همه چیزو ...تو شرایط بدی ام...هر چی تلاش کردم زندگیم حفظ بشه نشد ک نشد ...زندگی ک دوسش داشتم و عاشقش بودم از هم پاشید برای بار  دوم شکست رو تجربه کردم ...تودخونه تنها اینقد فکر میاد سراغم ک میخوام ضجه بزنم...از دخترم دورم😭😭 فکر اینکه با آینده چکار کنم...دیگه آیا میتونم خوشبخت باشم...آدمی ک میخوام میاد تو زندگیم...همسرم رو دوست داشتم...کسی رو نمیتونم جاش قبول کنم...وای هیشکی مثل من بدبخت نیست

با ترس ها چکار کنیم ...من میترسم همینجوری بمونه ...هیچی درست نشه...حال بدم موندگار باشه ...وای همیشه ...

ایمانتو قوی کن هیچ وقت ایجوری نمیمونه توکلت الی الله 

دست  تو بگیر به زانو یه یا الله از ته قلب ت بگو بلند شو 

تو اشرف مخلوقاتی تمام فرشتگان خدا به تو سجده کردن 

و اون یه فرشته ای که به تو سجده نکرد الان داره رای تو رو از خدواوند میزنه نزار اون موفق بشه 

داعم ذکر بگو پناه ببر به خدا از شر شیطان رانده شده 

خدا خیلی بزرگه و البته مهربان هیچ وقت بد بندشو نمیخواد 

میدونم الان مشگل داری و میگی این چه دل خوشی داره 

ولی به خودش قسم گره هایی از زندگبت تا الان باز کرده و تو نمیدونی 

پس ایمانتو قوی کن بگو من خدایی دارم که هیچ وقت منو تنها نمیزاره مشکلات زیاده هس و سخت ولی اگه تو تونستی ازش بگذری پاداش میگیری عزیزم 

دعا میکنم خداوند گره مشکلات همه مون را هر جوری که به صلاحمون هست باز کنه .الهی امین 🕋🕋🕋

برعکس کاهلی میکنم...عاشق آدمای مؤمن و نماز خونم ...اما خودم فشار ک روم باشه دیگه ول میکنم همه چیزو . ...

نگو اینجوری بدبختی هرکسی به یه شکلیه تلاش کن برای ارتباط باهاش،نگو این همه مدت دور بودم دوباره شروع کن ،خواسته های قلبیتو بهش بگو با زبون خودت باهاش حرف بزن ودرنهایت راضی شو به رضای خدا که اون مهربونترینه و هیچوقت بد نصیبت نمیکنه این تجربه ی منه ،ایمان داشته باش بهش تا ایمن بمونی..

دوستیمو قبول میکنی ؟؟؟

نه ببخشید نمیتونم

خدا هیچ وقت با بندش قهر نمیکنه ، اینقدر تک تک بنده هاش رو دوست داره که همیشه خودش فرموده من توبه کنندگان رو دوست دارم .

نگفته میبخشم گفته دوست دارم 

مشکل از ماست که هدف زندگی رونفهمیدیم ودرگیر دنیا ودنیا پرستی شدیم ویادمون رفته که دنیای الان مثل دنیای رحم که موقتی توش بودیم  وازاونجا بیرون اومدیم قراره تموم بشه

وقتی تو دنیای رحم بودیم ، مادرمون رو نمیدیدیم وشاید ناامید از مهربونی مادر بودیم وفکرمیکردیم صدامون رو نمیشنوه درصورتی که مادر تمام وجود مارو در برگرفته بود و ما تواغوش مادر بودیم

الانم دستمون تو دست خداست وخدا مارو بغل کرده ولی ما نمیفهمیم

نگو اینجوری بدبختی هرکسی به یه شکلیه تلاش کن برای ارتباط باهاش،نگو این همه مدت دور بودم دوباره شروع ...

الان هر کسی میاد بچمو قبول نداره...حاضرم با ۱۵ سال بزرگتر از خودم ازدواج کنم اما شرایطم پیجیده اس

الان هر کسی میاد بچمو قبول نداره...حاضرم با ۱۵ سال بزرگتر از خودم ازدواج کنم اما شرایطم پیجیده اس

خودت چرا سرکار نمیری؟ چرا فقط ازدواج راهکاره؟

خودت چرا سرکار نمیری؟ چرا فقط ازدواج راهکاره؟

اصلا نمیتونم تنها باشم...خیلی وابسته ام...چون خیلی احساساتی ام...حتی الان بخوام برم امامزاده همش میگم چرا تنهام چرا کسی نیست باهاش برم...

اصلا نمیتونم تنها باشم...خیلی وابسته ام...چون خیلی احساساتی ام...حتی الان بخوام برم امامزاده همش میگ ...

آدمیزاد یه خصلت مشترک دارن،اونم عادته زود عادت میکنه به شرایط یه مدت بیرون باشی،تنها باشی درست میشه وتغییر میکنه اخلاقت.. بگرد دنبال کار و یه زندگی کوچیک برا خودت و فرزندت دستو پا کن انشاءالله خدا هم برکت میده به زندگیتون