2777
2789

بچه ها من طبقه ش بالا زندگی میکنم ، به همه چی من گیر میده زخم زبون میزنه ، راجب خانواده حرف بد میزنه تهمت میزنه ، به خورد و خوراک ب مسافرت رفتن به هر کار کردن به هر چیزی ک فکرشو بکنی دخالت می‌کنه خودشو دخترش ، خسته شدم تورو قرآن بگید چکار کنم 😭

بعضی وقتا دلم میخواد یا اونو بکشم یا خودمو 

شوهرم نداره جمعش کنه 

ب شوهر خودمم میگم ، طرف اونو میگیره از بس پرش کردن 

افسردگی گرفتم بخدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار بار گفتم ولی فایده نداره خدالعنتشون کنه 😭

پس برا اینکه بفهمه باهاش شوخی نداری و ی گوشمالی هم ب اونا بدی واقعا درخواست طلاق بده ک بترسن وای ن اینکه واقعا طلاق بگیری بالاخره اونام تو درو هنسایه و فک  و فامیل دوس ندارن بگن عروسمون میخواد جدا بشه

پس برا اینکه بفهمه باهاش شوخی نداری و ی گوشمالی هم ب اونا بدی واقعا درخواست طلاق بده ک بترسن وای ن ا ...

بابا بخدا چند وقته پیش همین کار رو کردم ، امدن سراغم قول دادن ک دیگ تکرار نمیشه ولی باز شروع شده 😭

بزار ی مدت برو خونه بابات

شوهرم شبا بیداره روز از ساعت ۸ اینا می‌خوابه ، الآنم خوابه 

اون موقع ک امدن جلو میگفتن پسرمون ده روز دیگ مونده ک بره سرکار استخدامی همش دروغ بود بیچاره م کردن 😭