2777
2789
عنوان

زنی ک خرج داره ارج داره

302 بازدید | 19 پست

دو سه ماهیه دارم پول جمع میکنم ک یکم طلا بخرم

خیلی احتیاج داشتم ب ی مانتو یا لباس خونگی ولی نخریدم

تقریبا هیچی نخریدم تو این چند وقت.

حالا ن تنها هیچی جم نکردم و هیچ پولی ندارم، بلکه شوهرم بدون مشورت با من نزدیک ۴ ۵ میلیون خرج خانوادش کرد!!!!

قسمت بدترش اینکه دلش نمیاد واسه من خرج کنه

حالا تصمیم دارم. از این ب بعد اینقد خرج کنم ک بخادم نتونع براشون چیزی بخره

از اونور از پول خودم هرچی موند پس انداز کنم و بهشم نگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا زنی که این جمله و بفهمه صد هیچ از بقیه زنا جلوتره هر چی خرج کنی و از شوهر انتظار داشته باشی ارج ...

از این ناراحت شدم بجای اینکه قدرمو بدونه رفت اون پولی ک من بیشتر از همه بهش نیاز داشتمو خرج خانوادش کرد.

چرا؟ چون دید زنش ک خرج نمیکنه خودشم ک نمیخاد، پس ببره بده خانوادش 

من دقیقا اینو تو ماهای اول زندگی م فهمیدم  ب۶ اصطلاح قناعت میکردم شوهرم همون پولو میداد بردارشوهرم خرج جاریم‌میکرد ،زود فهمیدم‌از اون به بعد دهنشو سرویس کردم

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

عزیزم منم سالها همینجوری بودم ،ولی الان با روی خوب و خوش پاره اش کردم با خرج البته ملاحضه هم میکنم ،ولی ببینم شرایط اوکیه از هیچی نمی‌گذرم ،هم برای خودم هم بچه ها نمیزارم پولی بمونه که بخواد تصمیم بگیره چیکارش کنه جمع هم میکنم

🥴امضام نمیاد 
پول خرج کردن ک بلدی نمیخادچیز بخر قیمتشون دوبله سوبله بگو، اضافشو یواشکی پس انداز کن ک خیلیم بی فکر ...

من خودمم حقوق دارم اما دلم نمیاد ولخرجی کنم خونه ندارم هر چی درمیارم پس انداز می کنم برای خونه

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

عزیزم منم سالها همینجوری بودم ،ولی الان با روی خوب و خوش پاره اش کردم با خرج البته ملاحضه هم میکنم ، ...

ببین شوهرم بدونه ۱تمن پس انداز داریم، مصه خوره میفته ب جونش، باید حتما یکارریش بکنه!!

منم میخام هیچی براش نذارم ک خرج کنه، از اونطرف یواشکی از پول خودم جم کنم واسه روز مبادا

از این ناراحت شدم بجای اینکه قدرمو بدونه رفت اون پولی ک من بیشتر از همه بهش نیاز داشتمو خرج خانوادش ...

دیگه ازین کارات‌نکن توم 

هر چی دلت خواست بخر 

طلا برا چیت 

لباس خوب بخر لوازم آرایش خوب 

به خودت برس آرایشگاه خوب برو