2777
2789

کار اشتباهی کردم؟۴ ماهه باهمیم نه خانواده ها نه خودمون راجع به این چیزا حرف نزدیم دیگه خودم مطرحش کردم بهش گفتم تو اون شهری که تصمیم داری برای کار و زندگی بری اجاره ی خونه خیلی بالا چه برنامه ای براش داری؟؟بهش گفتم من آدم پر توقعی نیستم ولی تو زندگیم سختی هم نکشیدم بهش گفتم باید از الان تلاش کنیم با دست پر زندگیمون رو شروع کنیم به منم بگو چه مهارتی یاد بگیرم که بتونم بعد کمک خرجت باشم

راجع به رسم و رسومات ازدواج هم خانواده اش تا حالا هیچی نگفتن بهش گفتم راجع به این مسائل هم باید حرف بزنیم 

حالا کارم اشتباه بود اینا رو بزرگ تر ها باید مطرح کنن؟؟؟

آخه هیچ بزرگ تری بفکر نیست این چند باری بزرگ ترا اومدن راجع به مسائل سیاسی و آب و هوا حرف زدن ولی راجع به این چیزا نه من باید تکلیفم مشخص بشه کل فامیل و در و همسایه فهمیدن ما با همیم نمیخوام اگه بعد بهم خورد و نشد بی آبرو بشم

اگه قراره نشه همین الان نشه بهتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتر بود اون‌ازت میخواست راجب این موضوع ها حرف بزنین

هیچ وقت چیزی نگفته بود من میترسم از آینده من تو زندگیم همه چی برام فراهم بوده تا حالا مستأجری رو امتحان نکردم واقعا نگران آیندمم