2777
2789
عنوان

احساس خفگی و تنگی نفس

101 بازدید | 9 پست

غروبی جرم گیر ریختم تو حموم در حمومم بسته بود اونجا یذره بوش اومد بعد سریع با اب شستم ولی ۱۰دقیقه ای تو همون فضای بسته بودم.....الان بشدت احساس خفگی دارم در حدی ک نتوستم تو خونه بمونم با همسرم رفتیم بیرون....نمیدونستم بخاطره چیه بعد الان ک رسیدیم خونه شوهرم گفت شوینده استفاده نکردی؟

تازه یادم اومد ک ممکنه بخاطر اون باشه 

ی لیوان شیر خوردم الان ولی خیلی حس خفگی دارم

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
منم همین شدم رفتم بیمارستان بنظرم اگه شیر جواب نداد برو بیمارستان

تا فردا خطرناکه بمونم؟

من فکر کردم بخاطر استرسیه ک بخاطر ی موضوعی دارم ،یدونه پرانول خوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا فردا خطرناکه بمونم؟من فکر کردم بخاطر استرسیه ک بخاطر ی موضوعی دارم ،یدونه پرانول خوردم

من با شوینده دیگه قاطی کردم اخه عزیز من نمیدونم چجوریه پنیک شدی وسواسی شدی 

من خودم قاطی کرده بودم رفتم بیمارستان

من با شوینده دیگه قاطی کردم اخه عزیز من نمیدونم چجوریه پنیک شدی وسواسی شدی من خودم قاطی کرده بودم رف ...

با رخشا قاطی کردم....سرامیکارو عوض کرده بودیم گل وماسه مونده بود بخاطر اون شستم سفید بشه.....مرسی اره فکر کنم باید برم نفسم واقعا ب زور بالا میاد

با رخشا قاطی کردم....سرامیکارو عوض کرده بودیم گل وماسه مونده بود بخاطر اون شستم سفید بشه.....مرسی ار ...

پس برو بیمارستان خبر از حالت هم ب ما بده برات دعا میکنم چیزی نیست یه کپسول اکسیژن میزنی خوب خوب میشی

پس برو بیمارستان خبر از حالت هم ب ما بده برات دعا میکنم چیزی نیست یه کپسول اکسیژن میزنی خوب خوب میشی

مرسی عزیز دلم ممنون