یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اولین کار اینه ب خاطر مسایل بهداشتی و هم اینکه بدونی پسرت چقدر خورده ب اندازه خورده یا نه بشقابشون رو جدا کنی مگه نامزدن؟!!
بعدم مردا همینن شوهر منم همینه برا همین رو ب موت هم باشم غذا میدم یا براشون کنار میزارم برا بعد
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
چقدر سخت گرفتی حالا مگه چیه پاشو یه نیمرو درست کن بخوره بچه ات هم یاد بگیره مثل مهلب موقع غذا شقاوت داشته باشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ببین حالا که اون عوض نمیشه شما باید عوض بشی رفتارت تغییر بده
چکارکنم همه مسویلت بچه باهامه بخدا روانی شدم اصلا زحمت بچه رو قبول نمیکنه بچه هم کمی بیش فعال غصه ام میگیره ژنتیکشونه حالا منه بدبخت جور میکشم دست تنها بخدا اندیشه غذانخوردم دیگه روحیه برام نمونده ازاونورم اونقد دنبال بیرون بردنشم نا ندارم