بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جدن؟ الان تو حسابم پول هست و از روی همون بم وام امتیازی میدن امشب درخواست وام دادم . فردا لازم دارم که پولم رو از حسابم بردارم .بنظرت اگر بردارم پولمو دیگ بم وام نمیدن؟
جدن؟ الان تو حسابم پول هست و از روی همون بم وام امتیازی میدن امشب درخواست وام دادم . فردا لازم دارم ...
ربطی نداره دیگه امتیازت حساب شده
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
وام امتیازی هست باید چک رو ببرم بانک؟ اوه پس خیلی طول میکشه.تو حسابم پول دارم از روی همون بم امتیاز ...
ن سریع بانک تاید میکنه بهت میدن فردا چک ضامن رو بردار ببر بانک کاراش رو بکن منتظر پیامک نباش
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
جدن؟ یعنی فردا پولو بکشم از حسابم؟ خداخیرت بده خیالم راحت تر شد
اره برش دار دیگه امتیازت حساب شده نگران نباش