2777
2789

من ک هیچییییی ن خانواده خوبی دارم دلخوش باشم

ن تیکه گاهی ن پدری

زندگی ارومم ندارم وسط دعوا بدبختی نداری 

مجردم هستم 

دیگ ب تهش رسیدم افسرده شدم

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂

پدرت خوب نیست یا در قید حیات نیست؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

ندارم!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ندارم گاهی میگم کاش بچه ایی داشتم امیدم بود انگیزه زندگیم بود

مننم میزنه سرم با ی بدبخت بیچاره ایی ازدواج کنم برم شاید بهتر شدم

تو ی درجه یهتری خیلیا امیدی ندارن مثل تو و متاهل هم هستن .لااقل تو امید داری ی ازدواج موفق داشته با ...

بااین پدر خانواده ازدواج موفق؟

محاله:) خیلی بهم تیکه انداختن سرااین موضوع